Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 2/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Will Smith a Denzel Washington v komedii, Cameron a atomový konflikt, Scorsese a fantasy?  

James Cameron prý chystá film o atomových zbraních. Nejspíš to ale nebude akční sci-fi, protože se kvůli tomu sešel s jedním ze stále žijících Japonců, kteří přežili bombardování Hirošimy a slíbil mu, že předá jeho příběh a zkušenosti dalším generacím. Akce bychom se však měli dočkat v druhém G. I. Joe. Údajně se už začal psát scénář, herci mají smlouvy i na pokračování a Stephen Sommers má zájem se vrátit. Dobré zprávy.

Ron Howard bude režírovat zatím nepojmenovanou komedii s Vincem Vaughnem, jejímž tématem budou vztahy mezi rodinami a kamarády a především nevěra. Martin Scorsese chystá něco zajímavějšího. Údajně by mohl už na jaře začít pracovat na dětské fantasy The Invention of Hugo Cabret, jejímž hrdinou je sirotek, který se stará na nádraží o hodiny. Jeho nadšení to mechaniky ho však přivede do podivuhodných problémů. Původně měl režírovat tvůrce Doby ledové Chris Wedge, scénář píše John Logan, jenž se Scorsesem dělal například Letce.

Luke Goss tak ambiciózní není, ale zahraje si hlavní roli v prequelu Rallye Smrti. Objeví se jako závodník Frankenstein, jenž je neprávem poslán do vězení a musí se zúčastnit závodů s ozbrojenými automobily. Režíruje Roel Reine, jehož Voják 2 je docela příjemné béčko. Jay Chow, jenž si zahraje vedle Setha Rogena v Green Hornet se nechal slyšet, že do Ameriky nepřijel hrát, ale prosadit se jako muzikant. V Asii je za hvězdu, jestli dobije i americké hitparády, to teprve uvidíme.

Brian Bendis, jeden z nejuznávanějších comicsových scénáristů, se nabídl, že napíše čtvrtého Spider-Mana. Prý mi jasnou představu, o čem to celé bude. Možná, že by po něm v Sony sáhnout mohli, problémů se scénářem mají dost a dost. Will Smith už pár let chystá remake komedie Ve městě v sobotu večer, ve které se dva kámoši rozhodnou utéct od manželek a navštívit legendární nelegální klub. Smith zatím nemohl najít toho správného parťáka, ale zdá se, že zájem by měl Denzel Washington. A Sean Penn se údajně vrací k chystané komedii bratří Farrellyů Three Stooges, kde by se měl objevit vedle Jima Carreyho a Benicia Del Tora.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace