Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Franco si ufikne pazouru


ikona
Mr. Hlad
danny boylejames franco
James Franco bude bojovat o život i o Oscara pod vedením Dannyho Boylea.  

Režisér Danny Boyle je momentálně v pozici, kdy si může dělat, co se mu zachce. Za Milionáře z chatrče dostal Oscara, díky Trainspottingu a Mělkému hrobu si stále může říkat „kultovní filmař“ a Sunshine ho zase ukázalo jako člověka, jenž umí diváka donutit, aby se posadil na zadek a jen nevěřícně koukal na audiovizuální orgie odehrávající se na plátně.

Jeho novinka by ale měla být podstatně komornější. 127 Hours už se chystá pár týdnů a mělo by jít o skutečný příběh horolezce Arona Ralstona, jemuž se stala taková nemilá věc. Sám vyrazil na výlet do Utahu a nikomu o tom neřekl. Když tedy jedna jeho ruka skončila zavalená u skály, měl smůlu. Několik dní bojoval o přežití, snažil se končetinu vyprostit a doufal, že ho někdo najde a zachrání. Doufal marně, a tak se rozhodl pro poměrně extrémní řešení. Švýcarským nožem si ruku uřízl. A asi ho to hodně bolelo. Role Arona Ralstona je cesta k Oscarům, protože tahle postava pravděpodobně vůbec nesleze z plátna a všechno bude stát a padat na jejím představiteli, …

… jímž nebude Sean Penn. Za což jsme rádi. Danny Boyle se rozhodl obsadit Jamese Franca a my z toho máme docela velkou radost. Tenhle sympaťák už by si nějakou dobrou vážnou roli zasloužil, protože hereckého talentu má bezpochyby na rozdávání, snaží se nezapadnout do škatulky jednoho žánru a nebojí se hereckých výzev (feťák Saul Silver v Travičce zelené je hodně neobvyklá role). 127 Hours je pro něj obrovská šance, jak ukázat, že zvládne utáhnout celý film. Zatím je sice docela těžké představit si, jak bude vypadat film, v němž má Franco dvě hodiny zavalenou ruku pod kameny, ale nechme se překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace