Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zombie armáda přichází


ikona
Mr. Hlad
zombie
Nemrtvé zelené mozky chtějí sežrat vaše játra. 

Akční komedie Zombieland stála málo peněz a vydělala jich hodně. To je rovnice, které rozumí i ten nejhloupější producent, takže díky úspěchu téhle vydařené krvavé jízdy to vypadá, že nás v budoucnu čeká dalších několik filmů s obdobnou tématikou.

To, že zombíci řádí i v minulosti nebo z minulosti alespoň pocházejí, není ve filmovém světě žádná novinka. Na DVD nedávno vyšel průměrný norský Mrtvý sníh, kde si to s nemrtvými esesmany rozdala skandinávská mládež a bohužel to žádná velká sláva nebyla. Zdá se ale, že chystaný horor Night & Fog bude malinko ambicióznější. Děj vychází ze stejnojmenného comicsu, jenž se odehrává během druhé světové války. Jednoho dne tajemná mlha neznámého původu zahalí vojenskou základnu a promění celé její obyvatelstvo v nenažraná monstra. A někdo s tím musí něco udělat. Nijak zvlášť originálně to nezní, ale pro dobrou akční řezničinu by podobný příběh mohl stačit.

Práva na stejnojmennou comicsovou předlohu koupil producent Gil Adler, jenž má za sebou filmy jako Superman se vrací, Constantine nebo nedávnou Valkýru. Night & Fog by však podle všeho neměl být jen další zombie film odehrávající se v minulosti. Původní předloha údajně připomíná svou atmosférou staré horory od společnosti Hammer, takže pokud se Adler a jeho tým rozhodnou zůstat comicsu věrni, mohli bychom dostat něco zajímavějšího než jen další anonymní historku na téma „armáda vs nemrtví.“ Teď bude všechno záviset na tom, koho si Adler přizve jako režiséra a koho nechá napsat scénář.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace