Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 52/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co nového v comicsech, u Médi Bédi, Terryho Gilliama a Flasha Gordona?  

Jsou vánoce, tak to vezmeme forfrem. Spider-Man 4 se ještě ani nezačal točit a tvůrci už řeší pětku. Podle neoficiálních informací se v ní nesetkáme s Mary Jane ani s Kirsten Dunst. Roli lásky Petera Parkera by měla převzít Anne Hathaway, která si podle všeho zahraje chvilku hodnou a chvilku zlou Black Cat. Mary Jane údajně zemře, ale v comicsových Spider-Manech platí, že žádná smrt není definitivní, tak uvidíme. A když už jsme u Spideyho, proč se nepodívat i na jeho nemesis. O tom, že Venom dostane vlastní film a že ho možná natočí Gary Ross, už jsme psali. Zatím se ale nevědělo, jak to bude s návratem Tophera Grace. Ten se nechal slyšet, že o ničem neví, takže se zdá, že s ním nikdo nepočítá a že se začne úplně nanovo.

U comicsů ještě chvilku zůstaneme. Před několika týdny tvrdil neznámý německý herec Matthias Schweighofer, že v Thorovi by si měli zahrát Jude Law a Robert De Niro. Jude Law ale MTV řekl, že o něčem takovém nemá ani tušení. Objevit by se však mohl další comicsový borec. Hawkman je inkarnací egyptského prince Khufua, jenž v roce 1940 bojuje se zločinem s pomocí antigravitačních křídel. Zní to zatím hodně cheesy, Warneři však plánovaný film popisují jako kombinaci Indiana Jonese, Šifry mistra Leonarda a Ducha.

Do kin se chystá znovu podívat i Flash Gordon. Režisér Breck Eisner, jenž se brzy předvede se solidně vypadajícími Crazies, by v hlavní roli rád viděl Sama Worthingtona a slibuje dobrodružnou zábavu, která však prý rozhodně nepůjde ve stopách filmu z osmdesátých let. V Méďovi Béďovi Worthingtona sice nejspíš neuvidíme, ale zase známe zápletku. Park, kde Béďa bydlí, by se totiž měl rušit, a tak se musí chlupatý hrdina spojit se svým nepřítelem rangerem Smithem a všemu tomu zabránit. Originálnější už to být nemohlo.

Tom Hanks potvrdil, že pokud se bude chystat film podle nového románu Dana Browna Poslední symbol, rozhodně s ním mají tvůrci počítat pro hlavní roli. Johnny Depp zase jistě potěšil režiséra Terryho Gilliama a společně snad už tentokrát dotáhnou prokletý film The Man Who Killed Don Quixote do konce. Kevin Bacon nic tak ambiciózního nechystá, ale objeví se v roli záporáka v comicsové komedii Super, v níž se Rainn Wilson rozhodne bojovat proti zločinu potom, co jeho manželka zemře na předávkování drogami. Režíruje James Gunn, autor PG-Porna a povedeného Slimáka, v dalších rolích Ellen Page a Liv Tyler.

Pařba ve Vegas bude mít pokračování, ale už víme, že nebude ve Vegas. Todd Phillips ale naznačil, že celá banda by se ve dvojce mohla přesunout do Thajska. Mike Myers už má asi plné zuby dabování zeleného humusáka Shreka, a tak pravděpodobně propůjčí hlas jiné potvoře. Měl by namluvit Marťana Marvina v připravovaném celovečeráku, kde se hlavní antihrdina bude pokoušet zničit vánoce. Dopředu se posouvá i adaptace seriálu Jump Street 21. Její scénář budou psát tvůrci hodně povedeného animáku Zataženo, občas trakaře. Výsledek může být hodně zajímavý.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace