Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá James Cameron?


ikona
Mr. Hlad
avatarjames cameron
Avatar je za dveřmi. Co bude dál? 

Tak a Avatar je venku, první reakce jsou bezmála orgastické a James Cameron teď bude vyhlížet, jak se jeho filmu povede v pokladnách kin. A pomalu může začít přemýšlet, do jakého projektu se pustí v budoucnosti. V Londýně se nechal slyšet, že má hned několik možností.

Tou první a nejlogičtější je pokračování samotného Avatara. Sám režisér tvrdí, že vždycky tak nějak potichu plánoval více dílů, ale sám ví, že i dvojka by byla nesmírně drahá záležitost a všechno by se muselo začít dělat od znovu. Je ale fajn vědět, že režisér je připraven nabídnout divákům – pokud o to budou stát – přídavek a Camerona nejspíš nemusíme podezřívat z toho, že by pokračování točil jen pro peníze. Ve hře jsou však i další projekty. Už dlouho se mluví o tom, že by Iron Jim mohl zrežírovat hranou adaptaci mangy Battle Angel, která je plná kyborgů, umělých lidí a vůbec veselých věcí.

Teď se ale objevil další film, který má dost možná ke svému vzniku nejblíže. Mělo by jít o předělávku legendární sci-fi Fantastická cesta. V ní se veledůležitý vědec stane obětí atentátu a je na týmu specialistů, aby mu zachránili život. Namísto boje s teroristy však musí být hrdinové zmenšeni a vstříknuti do těla oběti, kde na ně čeká nejen boj s imunitním systémem, ale i se smrtícím zraněním. Celé by to pochopitelně mělo být 3-D a Cameron vše bude jistit z pozice producenta, který dohodí samozřejmě i technologii. Režírovat projekt se však nechystá. Každopádně to vypadá, že v příštích letech bude mít co dělat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace