Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 50/2009


ikona
Mr. Hlad
Co chystá James Cameron? Kdo napíše Deadpoola? Jak bude vypadat Gears of War? A s kým se udobří John Cena?  

Avatar ještě není ani v kinech a už se začíná šeptat o dalším filmu Jamese Camerona. Prý by jím mohla být sci-fi variace na Sedm samurajů Doomsday Protocol. Banda lidí a mimozemšťanů tu má prý zachraňovat zemi. Velkou sci-fi bitku slibuje i adaptace počítačové hry Gears of War. Producent Wyck Godfrey se teď ohledně filmu trošku rozkecal a naznačil, že dějově by mělo jít o prequel a atmosféricky o něco podobného jako Monstrum. Největší sci-fi ale bude Brother`s Keeper televizního režiséra Mela Damskiho. Půjde totiž o rodinný wrestlingový film, v němž se netalentovaný mladík rozhodne přidat k zápasnickému týmu, aby stmelil svou nefungující rodinu. V hlavní roli se objeví neznámý Devon Graye, vedle něj pak John Cena, Danny Glover nebo Patricia Clarkson.

Scenárista Cesty Joe Penhall chystá adaptaci knihy Butcher`s Crossing, jejíž děj se odehrává v roce 1870 a hlavní hrdina se vykašle na studium na Harvardu a vydá se za stády bizonů. Nezní to zatím moc zajímavě, ale okolo knihy se začíná motat i Sam Mendes, tak uvidíme. Scénáristy už má možná i Deadpool. Šeptá se totiž, že by ho mohli napsat Paul Wernick a Rhet Reese – tedy dvojice zodpovědná za Zombieland. A něco se začíná dít i okolo zdánlivě mrtvého projektu Moneyball. Baseballový film původně chystal Brad Pitt se Stevenem Soderberghem, nakonec z toho ale sešlo. Teď by však měl režii převzít tvůrce Capoteho Bennet Miller, tak se snad projekt pohne dopředu.

Jake Kasdan natočí s Cameron Diaz komedii Bad Teacher o mizerné učitelce, která se rozhodne bojovat proti své kolegyni o přízeň nejoblíbenějšího učitele na škole. Adam Sandler by si mohl zahrát s Jennifer Aniston v romantické komedii Pretend Wife. O čem bude, se zatím neví, ale režie se ujme Dennis Dugan (Velký táta, Zohan). Kevin Smith se pomalu začíná chystat na propagaci svého nového filmu, která začne údajně s premiérou Sherlocka Holmese, ale už teď se ví, že název Couple of Dicks se bude muset předělat. Jak se komedie s Brucem Willisem a Tracey Morganem bude jmenovat, zatím nikdo netuší.

Gwyneth Paltrow si v dramatu Love Don`t Let Me Down zahraje stárnoucí country hvězdu, která se zamiluje do mladého zpěváka s obličejem Garreta Hedlunda. Kate Bosworth na to půjde trošku drsnější cestou, v Lost Girls and Love Hotels si zahraje servírku, která žije dvojí život a po nocích si užívá sexu a drog. Josh Brolin nejspíš na nic takového nemá náladu, ale prý se začíná motat okolo třetího dílu Mužů v černém, ten je ale stejně ještě daleko, tak uvidíme, co z toho vypadne. A ze slavného Louskáčka by se prý měl stát akční film.

No a to je pro tenhle týden všecko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace