Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man vs... ?


ikona
Mr. Hlad
spider-man 4
A máme tu dalšího potenciálního padoucha pro Spider-Mana.  

Novinky o postavách a především záporácích, kteří by měli potrápit Petera Parkera ve čtvrtém Spider-Manovi, se objevují poměrně pravidelně. Většinou se ukáže, že jde o kachnu, omyl nebo jen přání fanoušků, ale někdy na všech těch drbech může být kousek pravdy.

Teď tu máme další novinku o tom, kdo by si to měl se Spider-Manem rozdat, ale na rozdíl od těch předchozích už ve vzduchu nevisí jen jméno padoucha, ale i herce, jenž by ho mohl ztvárnit. Ale hezky od začátku. Už nějakou dobu se mluví o tom, že si to Spidey konečně rozdá s obřím ještěrem jménem Lizard, což zní mnohem zajímavěji než dříve zmiňovaný geneticky zmutovaný upír Morbius. Dále se objevily informace o vládci iluzí Mysteriovi, nezastavitelném likvidátorovi jménem Carnage a Černé kočce, která to s Parkerem někdy táhne, ale občas mu jde i po krku. Teď je tu další padouch.

Začalo se totiž mluvit o záporákovi, jenž si říká The Vulture, nebo-li Sup. Je to stařík, jenž létá nad městem, snaží se z lidí vysát mládí a s pomocí svých superostrých křídel ničí Spider-Manovi kostým. Šeptá se, že tvář by mu mohl dát John Malkovich, ale ještě to není všechno. Údajně by se totiž ve filmu mohla objevit i bývalá Parkerova přítelkyně Felicia Hardy, jež se však – na rozdíl od comicsu – nemá stát zmíněnou Black Cat, ale pravou rukou padoucha a zcela původní filmovou postavou jménem The Vulturess. Zatímco zprávy o Malkovichovi vypadají poměrně důvěryhodně, část se záporačkou, kterou by si mohla zahrát Anne Hathaway, naznačuje, že Sam Raimi začíná mít problémy s drogami. Čas ukáže, co z téhle novinky nakonec vyleze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace