Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 49/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Další Pařba ve Vegas, remake sci-fi klasiky a Tarantinova velká hudba. Prostě další střípky ze světa filmu.  

Terry Gilliam stále chystá svůj prokletý projekt The Man Who Killed Don Quixote. Vedle Johnnyho Deppa se v něm měl objevit Jean Rochefort, ten je ale na roli příliš starý a zdraví mu už moc neslouží, takže nahradit by ho prý mohl Robert Duvall. V hraném Méďovi Béďovi  se v hlavní lidské roli nakonec neobjeví T. J. Miller, jak jsme nedávno psali, ale Tom Cavanagh. Další nemedvědicí bude Anna Faris, jež si zahraje dokumentaristku a objekt touhy hlídače parku.

V dramatu z období prohibice The Promised Land, které chystá režisér Cesty John Hillcoat, se nakonec vedle Shii LaBeoufa a Ryana Goslinga objeví Amy Adams. Ta tak nahradí původně plánovanou Scarlett Johansson. To, že Joe Wright bude režírovat novou verzi muzikálu My Fair Lady, už je nějaký ten týden popřeno, ale vypadá to, že zpívat se nakonec stejně bude. Jen u toho nebude Joe Wright ale režisér Zamilovaného Shakespeara John Madden.

Quentin Tarantino prozradil, že mu kdysi byla nabídnuta režie comicsovký Green Lantern a teď by rád natočil něco podobného. Údajně by mělo jít o původní comicsový film, tedy bez známé předlohy avšak v comicsovém stylu. Tarantino má ale dost práce, takže nejspíš jako skoro vždycky jen mele naprázdno pantem. Herečka a scénáristka superúspěšného seriálu The Office Mindy Kalling chystá film s názvem Self-Esteem of Lizzie Gillespie. Příběh bude o ženě, na kterou se lepí samí zoufalci a jednoho dne se na ní z neznámých důvodů upne chlap, kterého by z postele žádná ženská jen tak nevykopala. Film vznikne za pomoci lidí, kteří pracovali na oscarové Juno.

To, že Pařba ve Vegas dostane pokračování, nejspíš nikoho nepřekvapí. Režisér Todd Phillips ale tvrdí, že tentokrát se do hlavního města hazardu nepodíváme, protože věří, že lidi na film přišli ne kvůli Vegas, ale kvůli charakterům. Má pravdu. A vrátí se celá ústřední trojice. Chystá se na nás i nová verze sci-fi Černá díra. O remake se postarají Joseph Kosinski a Sean Bailey, kteří teď dělají na Tron Legacy.

Cameo v A-Teamu bude mít další ze seriálových herců Dirk Benedict. Mr. T. se ale podle všeho ukecat nenechá. V televizi by se měl objevit seriál s názvem Haven, jenž bude vycházet z knihy Stephena Kinga Colorado Kid. Podíváme se do městečka, v němž je prakticky každý prokletý. Nicolas Cage by rád natočil třetí Lovce pokladů, protože je to zábava pro celou rodinu. A taky to vydělává těžké prachy. Zatím ale nikdo neví, kdy se na film můžeme začít těšit.

Za týden zdar.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace