Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Festival Filmasie začíná


ikona
Mr. Hlad
festivalfilm asia
Festival asijských filmů je doslova za dveřmi.  

No dobře, tak jsme to teď trochu flákali. Prošvihli jsme Festival francouzského filmu, o Filmánii, díky níž můžete mezi 10. až 16. prosincem vyrazit do kin společnosti Palace Cinemas za pouhých padesát korun, informujeme až tady, ale pokusíme se to alespoň malinko napravit.

Ještě nás totiž čeká Filmasia. Fanoušci asijských filmů si v kinech nemohou moc vybírat, a tak jsou rádi za to, že se k nám občas dostane alespoň něco. Filmasia ale jednou za rok přiveze hned několik zajímavých titulů a milovníci asijské kinematografie tak mají možnost mrknout se na filmy, jež se do běžné distribuce nejspíš nikdy nedostanou. Pátý ročník se bude konat od třetího do šestého prosince v kinech Světozor a Aero. Hlavním tématem bude letos Japonsko, ale dojde i na korejské filmy.

Největším diváckým lákadlem bude bezesporu upírská Žízeň, kterou natočil Park Chan-wook. Tvůrce Oldboye prý odvedl hodně dobrou práci, ale krom jeho děl nás čekají ještě asijská psychologická dramata, trhlé komedie, brutální a comicsové záležitosti, romantické komedie a dokonce i katastrofický film. Rozhodně bude z čeho vybírat. Slavnostní zahájení je ve čtvrtek v 19:30 v kině Světozor a můžete tam vyrazit na film Fish Story. Bližší informace o programu i filmech naleznete na stránkách festivalu. Pokud tedy máte chuť na nějaké to filmové sushi, lepší šanci nejspíš v nejbližších měsících nedostanete.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace