Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 48/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Comics Jessicy Alby, hra Brada Pitta, pomsta Nicolase Cage a výlet do Indie Bretta Ratnera.  

Dnes začneme počítačovými hrami. O tom, že se na nás chystá moderní variace na Indiana Jonese Uncharted, už jsme se v novinkách zmiňovali, teď už ale víme, kdo napíše scénář. Tím úkolem budou pověřeni autoři nového Conana Thomas Dean Donnelly a Joshua Oppenheimer. Hlavní hrdina bude hledat El Dorado a rvát se s konkurencí a podivnými monstry. Brad Pitt také chystá vlastní filmovou adaptaci počítačové hry. Půjde o Dark Void, jehož hrdina jednoho dne havaruje v Bermudském trojúhelníku a probudí se v alternativním světě, kde se banda vetřelců pokouší vybít lidstvo. Hra vyjde až příští rok a Pitt zatím jen produkuje, uvidíme, co bude dál.

Teď nějaké remaky. Na chystanou předělávku Zakázané planety už se skoro zapomnělo, ale J. Michael Straczynski na ní pořád dělá. Údajně se podíváme opět na planetu, kde se začnou dít divné věci, když tam přistane posádka vesmírné lodi a objeví ztraceného geniálního profesora s jeho dcerou. Straczynski slibuje, že se podíváme víc právě na tohle první přistání, původní film se zabýval především záchrannou misí. Nové verze se také dočká vlkodlačí horor z osmdesátých let The Howling.

Na filmové plátno by se opět mohl podívat i Stephen King. Jeho poslední dílo s názvem Under the Dome totiž zaujalo samotného Stevena Spielberga. Příběh lidí, kteří jednoho dne zjistí, že jejich městečko je uzavřené v jakési kopuli, je údajně hodně povedený. Podobnou kliku má možná i animovaný seriál Samurai Jack. Údajně si ho totiž vyhlédl J. J. Abrams a rád by mu prý pomohl do kin. Tam se blíží i filmová verze úchylné soutěže American Gladiators. Zatím se neví, o čem tahle šaškárna, ve které soutěžní týmy bojovaly s televizními svalovci, bude, ale scénář píše tvůrce Bodu zlomu Peter Iliff.

Judd Appatow bude produkovat minimálně dva filmy, v nichž se objeví Aziz Ansari, jehož jste mohli vidět i ve Funny People. Prvním bude zatím nepojmenovaná komedie o kosmonautovi, který se vydá do vesmíru, aby očistil své jméno a Let`s Do This se podívá na životy dvou chlapíků, jejichž úkolem je motivovat zaměstnance k vyšším výkonům. V plánu byl i sequel Funny People, kde by se Ansari objevil ve větší roli, toho se ale nejspíš jen tak nedočkáme. Dočkáme se ale T. J. Millera v hlavní lidské roli filmu o Méďovi Béďovi.

Tommy Lee Jones medvědy nerad a nejspíš nerad i právníky, vycouval totiž z jedné z hlavních rolí a z pozice režiséra filmu The Lincoln Lawyer. Matthew McConaughey si tak bude muset najít jiného parťáka. Guy Pearce to ale asi nebude, protože se přidal k Nicovi Cageovi v thrilleru The Hungry Rabbit Jump. Cage se tu připojí ke skupině samozvaných ochránců zákona potom, co se jeho manželka stane obětí násilného útoku.

Jessica Alba bude produkovat a hrát hlavní roli v adaptaci belgického comicsu The Insider, což je údajně něco jako ženská verze Jamese Bonda. To už víme, novinkou ale je, že režírovat bude tvůrce JCVD Mabrouk el Mechri. Pokud ale preferujete klasiku, zkuste si počkat na novou verzi Jany Eyerové. V té se objeví Michael Fassbinder a Mia Wasikowska z Burtonovy Alenky v říši divů. Prý nás ale čeká trošku temnější adaptace, než jsme zvyklí. A mimochodem Brett Ratner odjel do Indie stříhat film Kites. Jeho úkolem je udělat všechno pro to, aby se film líbil americkému publiku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace