Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor nabírá kámoše


ikona
Mr. Hlad
marvelthor
Které další hvězdy se objeví v comicsovém Thorovi? 

Když se objevila první zmínka o tom, že se na plátna kin podívá bůh a comicsový hrdina Thor, začali být filmoví fanoušci malinko nervózní. Dvoumetrový Viking, který občím kladivem mlátí po hlavě monstra ze severské mytologie, je totiž docela silná káva oproti běžným miliardářům v bojových oblecích nebo studentům v kostýmech pavouků.

Fandy neuklidnilo ani to, že se režie ujal Kenneth Branagh, jenž sice točit umí, ale jeho jméno je spojováno spíše se Shakespearem než s Marvelem a prakticky neznámí Chris Hemsworth a Tom Hiddleston v rolích Thora a Lokiho také působili přinejmenším podivně. U Marvelů ale nechtěli nechat nic náhodě, a tak postupně začala přibývat známější jména. Dnes tu máme Anthonyho Hopkinse, Natalii Portman, Stellana Skarsgarda nebo Colma Feore. To už jsou známější obličeje a bezpochyby všichni do jednoho i velmi dobří herci. Branaghovi to ale nejspíš nestačí, a tak hledá další. A našel.

Jedním z nejnovějších přírůstků do Thora je Idris Elba z gangsterky RocknRolla, jenž si zahraje strážce Asgardu Heimdalla. Vedle něho se objeví Punisher Ray Stevenson, člen Ligy výjimečných Stuart Townsend a japonský herec Tadanobu Asano. Tahle trojice tu bude v rolích asgarských válečníkůy Fadrala, Hoguna a Volstagga. Ti v comicsech nejen mlátí potvory, ale především fungují jako komický element a tak to bude nejspíš i ve filmu. Posledním nováčkem je Kat Dennings z Rande na jednu noc. Sice se ještě neví, koho by měla ve filmu ztvárnit, avšak s největší pravděpodobností to bude záporačka Amora. Při pohledu na obsazení musí člověk uznale pokývat hlavou za to, co se Branaghovi povedlo. Teď jen doufat, že nepokazí ten zbytek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace