Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #11 s Batmanem a vlky


ikona
Cival
stmívánítwilightvíkendový výplach
Nicolas Cage, Paranormal Activity, Twilight, Superman, k0C0UR... tohle všechno se promítlo do výplachu. A nejen to! 

Ani upírská senzace nevysála inspiraci z našeho víkendového mixu, naopak do něj přisypala spoustu podnětů. Hurá do dalšího Výplachu.

Humor týdne 

Dlouhé týdny dopředu bylo zřejmé, že se kolem Nového měsíce vyrojí desítky humorných výplodů lidové tvořivosti, jež zkusí tnout do citlivých duší fanynek Twilight… a rozvibrují bránice jejich odpůrců, s lehkým pocitem zadostiučinění a zábavné satisfakce. Jako jeden z prvních přišel Brandon Routh se svojí partnerkou. Dospívající dívky si díky nim můžou oddechnout, konečně totiž poznali způsob, jak vyřešit jistá úskalí milostného života s upírem.

Spoiler týdne 

Svou poznámku k Twilight přidal i slavný moderátor Conan O´Brien. Podařilo se mu ukořistit vystřiženou sekvenci z Nového měsíce, která se objeví až na necenzurované DVD verzi. Pokud jste Nový měsíc ještě neviděli a nechcete si zkazit zážitek spoilerem, tak se tomuhle vševysvětlujícímu videu určitě vyhněte. :-)

Kampaň týdne 

A Twilight potřetí a naposledy. Až když člověk vidí kampaň proti zneužívání zvířat s jednou z jejích héreček, definitivně si uvědomí, kde je problém. Kdyby vypracovaná těla ukazovaly i ženy a dívky, bylo by to jednak fér (Bond se taky svlíká a nenechává v tom jen bondgirl!), a zadruhé by se v tom filmu objevilo alespoň jedno, byť jediné, lákadlo.

Mimochodem, v Twilight vypadá inkriminovaná herečka prý takto (já nevím, nezaznamenal jsem jí - a podle fotky chápu proč):

Žebříček týdne

Gerard Butler jede. Člověk z toho musí mít radost, protože tenhle chlapík má vcelku charisma a navíc se přes něj producenti snaží tlačit na drsnější zábavu (že to občas nevychází jako v případě Gamera, je věc druhá). Ostrovní DVD půjčovna LoveFilm se ptala svých uživatelů na nejoblíbenějšího britského herce v Hollywoodu - kupodivu nevyhrál Christian Bale ani Daniel Day-Lewis, ale právě čtyřicetiletý Skot jako poleno, Gerard Butler. Až za zmíněnou trojkou skončili Kate Winslet, James McAvoy, Jason Statham a samozřejmě i bledý Robert Pattinson. Lidé, co si půčují DVD za prachy, zjevně jsou starší, ve své volbě proto i moudřejší. Díky za to.

Odhalení týdne 

Už se ví, proč chtěl Joker srazit Batmana na zem. Hotový ďábelský plán...

Zoufalci týdne

Moc dobře víme, že každý významně dobrý nebo výrazně výdělečný film zkusí hned vykrást a napodobit několik přímých následovníků. Obvykle to trvá rok, dva... Bohužel hypeovaný horor Paranormal Activity byl pořízen na digitál za chabých patnáct tisíc dolarů a do jisté míry připomíná home video, které si můžete taky sami zkusit spíchnout. Proto vykrádači přiběhli okamžitě. V Japonsku se prý našel záznam drastických událostí, který poslal do pekla jeden šťastný pár. V lednu má přijít na DVD s originálním názvem Paranormal Effect (klik pro trailer), a to v podobě, do jaké ho sestříhali japonští producenti, kteří měli to štěstí a materiál našli (he he). Své řekne i nechvalně proslulá společnost Asylum, která už za měsíc představí rip-off Paranormal Entity. Její hlavouni by ale měli být pořádně naštvaní - pracují s vyššími rozpočty než tvůrci Paranormal Activity, a přitom si k milionům nikdy nečichnou, naopak budou navždy pro smích.

  

Video týdne

Jason Segel (HIMYM, Kopačky) hostoval na koncertu oscarové dvojky z Once, Glena Hansarda a Češky Markéty Irglové. Mrkněte na jeho velmi zábavný výstup.

Tradiční poznámka pro čtenáře neovládající angličtinu: Jason Segel, jak známo, rád skládá písničky. Dal prý na radu Markéty Irglové a složil jednu od srdce, přičemž její text říká zhruba „Jsem Jason Segel, ten slavný herec, a nestydím se zneužít svůj statut celebrity k tomu, abych si tady nabrnkl nějakou fanynku Markéty a Glena a vyspal se s ní. Viděli jste mě třeba v Machrech a šprtech, nebo v Kopačkách – a protože v nich nebyly žádné speciální efekty, máte konkrétní představu o tom, jak vypadám.“ Segel ukázal v Kopačkách vše, včetně své chlouby a třepotajícího se šourku, takže opravdu můžete mít představu. Na závěr dodává: „A pokud vám to, co jste viděli, připadalo malé… pak váš partner asi není běloch.“

Soudě podle komentářů pod videem, Jason Segel bude muset brzo změnit telefonní číslo.

Plakát týdne 

Dlouhodobě platí, že bijáky uspokojují zejména naše touhy vidět sex a násilí. Tyhle dvě věci zabírají odjakživa, potvrdíte si to pokaždé, když nahlídnete do distribučního kalendáře. Uvědomili si to i propagátoři chválené novinky Wernera Herzoga Bad Lieutenant - starou pravdu si ale vyložili poněkud extrémně, jak můžete poznat z ruského plakátu. Nic Cage má v ruce OHROMNOU pistoli, jíž někdo hodně narychlo vyrobil ve Photoshopu, Eva Mendes se zas znenadání odhalila. Hned tu máme tak trochu jiný film. Zabere to?

 

Foto týdne

Kočka pobývá v Londýně a hledá tam IT job. Když seděl v Praze, hledal zejména nové díly IT Crowdu. Níže zaznamenané náhodné setkání s představitelkou Jen Barber ho tedy zákonitě muselo potěšit. Katherine Parkinson je mimochodem v civilu výrazně pohlednější než v seriálu, jak by ne, když jí tam píší scenáristé hodně nevděčnou úlohu „ženy, se kterou chodí buzíci, protože jim připomíná muže“.

Hádanka týdne

Minule jste měli poznat Cher a Calistu Flockhart, tentokrát stačí název filmu, ze kterého pochází svérázný obrázek...

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace