Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vítejte ve válce budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
warhammer
Další desková hra se chystá na plátna kin. Tentokrát to ale nevypadá špatně.  

Comicsy došly, počítačové hry návštěvníky kin nelákají, japonské horory už nikoho nezajímají a Stephen King s Danem Brownem nemůžou psát sedmnáct románů ročně. Pokud filmaři chtějí něco zadaptovat, musí sáhnout jinam a v poslední době je v módě hledat témata mezi deskovými hrami.

Na Kloboučku, hop sice ještě jen tak nedojde, ale už víme, že Ridley Scott bude točit Monopoly, mluví se o Risku a Peter Berg dělá Battleship. Teď to ale vypadá, že se konečně někdo rozhodl vytáhnout hru, která by mohla na filmovém plátně stát za to. Warhammer 40K je strategická hra z temné budoucnosti, kdy se v nekonečném vesmíru mydlí prakticky každý s každým. Na světě má miliony fanoušků a i v Čechách by jich člověk našel bez problémů docela dost. Někteří sice před temnou budoucností preferují stejně drsnou fantasy variantu, ale v Hollywoodu mají jasno. Vydáme se do vesmíru.

Ve filmu s názvem Ultramarines se prý mrkneme mezi elitní lidskou jednotku, jejíž geneticky a technologicky našlapaní členové brání lidské impérium před šmejdem z vesmíru. Pro znalce – údajně by za klaďáky měli být Space Marines a Imperiální garda. Scénář teď píše Dan Abnett, jehož knihy z obou warhammerovských světů můžete najít i na pultech českých knihkupectví, a tvůrci slibují kombinaci živých herců a hodně CGI. Zní vám tahle sci-fi válečná záležitost až moc dobře? Pokud ano, máte pravdu, režírovat má Martyn Pick. V životě jsem o něm neslyšel a počítám, že moc fanoušků na MovieZone mít nebude, tak mu alespoň držme palce. I s neznámým člověkem za kamerou by to mohlo být zajímavější než Scottovo Monopoly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace