Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pomsta profíků na suši


ikona
Mr. Hlad
alien
Velký příběh japonské msty má konečně režiséra. 

Někteří režiséři si dokáži udělat v Hollywoodu jméno, aniž by natočili jeden jediný film. Antoine Fuqua byl hvězda dřív, než se pustil do Střelců na útěku a jeho jméno důležitě oznamoval i hlas v traileru, ačkoliv do té doby tenhle režisér dělal jen klipy a reklamy.

Carl Rinsch na tom je podobně. Zatím se pod žádný film nepodepsal, ale udělal si slušnou kariéru v hudebním a reklamním businessu. A stačil se přidat k rodině Ridleyho a Tonyho Scotta. Když se před pár měsíci začalo mluvit o pátém Vetřelci, Ridley Scott neváhal a doporučil Rinsche na místo režiséra, ve studiu ale měli jiné plány, a tak se k sérii musel vrátit její tvůrce. Rinschovo jméno ale nějakou dobu Hollywoodem znělo, a tak se není co divit, že si na něj vzpomněli v Universalu, když hledali režiséra, jenž by mohl natočit vizuálně atraktivní akci ze starého Japonska.

O 47 Ronin jsme už před nějakou dobou psali. Jde o příběh 47 samurajů, kteří se rozhodnou pomstít smrt svého pána, takže nás nejspíš čeká opravdu hodně usekaných končetin a litrů krve. Do hlavní role se stále počítá s Keanu Reevesem, ze kterého možná bude těžké udělat Japonce, ale na druhou stranu lepší než Samuel L. Jackson. Pokud se ale těšíte na seriózní výpravu do země vycházejícího slunce, můžete nejspíš rovnou zapomenout. Scénář totiž píše Chris Morgan, jenž má za sebou poslední Rychle a zběsile nebo Wanted. Na druhou stranu revenge flick se skoro padesátkou naštvaných řezníků by mohla být hodně zajímavá jízda.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace