Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sgt. Rock vyráží do boje


ikona
Mr. Hlad
comics
S dalším comicscem vyrazíme přímo do válečného pekla.  

S comicsovými filmy už jsme se dostali na spoustu zajímavých míst. Do vesmíru, do pekla, do bitvy u Thermopyl, do Iráku, New Yorku i do fiktivních měst. Vrhnout se ale přímo doprostřed válečného konfliktu zatím Spider-man a jeho kolegové neměli odvahu.

Ono je asi jednodušší rvát se s po světovládě toužícími miliardáři a šílenými vynálezci. Už pár let se ale na filmová plátna chystá hrdina, který válkou doslova žije. Sgt. Rock je legenda druhé světové, kde nakopal zadky tolika náckům, že by se vedle něho zastyděla i celá spojenecká armáda. Joel Silver se snaží dostat ho na filmová plátna už dvě dekády, ale dosud měl pořád smůlu, i když před lety ve vzduchu viselo jméno Arnolda Schwarzeneggera. Nedávno se ale Silverovi podařilo ukecat k režii Guye Ritchieho, který s ním bude spolupracovat i na Lobovi, avšak pak se v kinech objevili Hanebný pancharti, kteří měli se Sgt. Rockem docela dost společného, a nad projektem se zavřela voda.

Teď se však zdá, že by se válečný drsoň přeci jenom mohl do kin podívat. Čeká ho pár zásadních změn. Scénář bude psát zatím neznámý Chad St. John, jenž pracuje i na remaku Conneryho akčního sci-fi Outland (což je remake westernu V pravé poledne) a na režijní sesli by měl usednout Francis Lawrence. V Constantineovi a Já, legenda ukázal, své práci rozumí, a nějaká ta válečná comicsovka by v jeho rukou mohla dopadnout dobře. Zásadní změna, kterou fanoušci předlohy asi jen těžko vydýchají, je ale fakt, že děj se bude odehrávat v současnosti. Jestli se Rock vydá lovit teroristy do Afghánistánu, dělat pořádek do Iráku nebo se objeví nějaká nová hrozba, zatím nevíme. Každopádně druhá světová nás nečeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace