Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscarová dvojka přichází


ikona
Mr. Hlad
oscar
Kdo nás provede oscarovým ceremoniálem? 

Uvádět Oscary je skoro stejná prestiž, jako si jednoho z nich odnést domů. No moderující hvězdy by se o tom asi hádaly, ale každopádně je to asi fajn pocit být ve středu dění během největšího filmového svátku roku.

V loňském roce si to na vlastní kůži užil Hugh Jackman a svým šarmem a především parádní muzikálovou rekapitulací filmového roku 2008 dal rychle zapomenout na fakt, že v nedávných ročnících byli moderátoři oscarového večera slabší, než bývalo zvykem. Jackman se ale rozhodl dát si letos pauzu, a tak museli producenti Bill Mechanic a Adam Shankman hledat jinde. Plánovaný Ricky Gervais bude mít plné ruce práce s moderováním Zlatých glóbů, na jejich nabídku nekývli ani Ben Stiller a Robert Downey Jr., kteří měli údajně uvádět společně, a Neil Patrick Harris, o němž se také mluvilo, není nejspíš pro Oscary dostatečně velká hvězda.

Teď už je ale jasno, kdo bude předávání cen filmové akademie uvádět. Za moderátorským stolkem se tentokrát budou tlačit Steve Martin a Alec Baldwin. Ti dva jsou v soukromém životě dobří přátelé, za pár týdnů se spolu s Meryl Streep objeví v romantické komedii Nějak se to komplikuje a s humorem by také neměli mít problémy. Martin už si Oscary vyzkoušel v letech 2001 a 2003 a Alec Baldwin momentálně exceluje v seriálu 30 Rock, za nějž sbírá ceny, kde může. Moderátorská dvojice bude po dlouhé době příjemná změna a ti dva rozhodně nemusí nikomu dokazovat, že humor umí, takže doufejme, že kvalitativně naváží na to, co předvedl Jackman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace