Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel našel Thorovi tátu


ikona
KarelR
anthony hopkinsmarvelthor
Vládce Asgardu nás oslní intelektem Hannibala Lectera. 

Filmová odnož comicsového gigantu pokračuje v útoku na áčkové umělce. Hrdinům z malovaných sešitů se v posledních letech dostává čím dál tím lepší péče, a vrcholem tohohle trendu bude v jistém směru Thor. V hlavní roli se sice objeví zatím nepříliš známý Chris Hemsworth (proč ten part dostal pochopíte až po Dokonalém úniku), kolem něj se ale budou točit jména jako Natalie Portman nebo Stellan Skarsgård. A režie se ujme shakespearovský veterán Kenneth Branagh, který by s výrobou epické fantasy neměl mít sebemenší problém. Proč? Protože vynikající Frankenstein.

Dnešní přírůstek do hereckého ansáblu je ale opravdovou třešničkou na marveláckém dortu. Dlouho se spekulovalo o tom, že se role Odina, Thorova doslova božského táty, ujme Brian Blessed, jenže nakonec se zamířilo výš. A pořádná hrst Iron Manem těžce vydělaných doláčů stačila na Anthonyho Hopkinse. Vládce Asgardu bude tedy rozdávat rozumy ústy oscarového veterána, což je zase o důvod víc se na Branaghovu velkolepou omluvu za Slídila těšit.

Jinak bych ještě zmínil, že kolem údajného obsazení Roberta De Nira a Juda Law je podezřele ticho (neznámým německým hercům odteď nic nevěříme), a na internet si našla cestu snad už oficiální synopse filmu. Podle té arogantní bůh s asterixovskou helmou znovu rozpoutá prastarou válku, načež ho tatínek chytí za flígr a vyhodí z Asgardu do světa lidí. Tam by se měl naučit, jak se má správný hrdina chovat, a výrazně mu k tomu dopomůže menší invaze temných sil z jeho domoviny. Jak se ji pokusí zastavit uvidíme až za necelé dva roky, očekávání ale už teď nejsou malá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace