Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey VS. …


ikona
Mr. Hlad
spider-man 4
Další čachry ohledně Spider-Manova protivníka 

Spider-Man nastartoval spolu s X-Meny vlnu comicsových filmů a všechny tři díly vydělaly takové peníze, že bylo opravdu jen otázkou času, kdy se začne pracovat na čtyřce. Peter Parker zkrátka měl v Hollywoodu takové jméno, že by si ani ten největší odpůrce comicsů a pavouků nedovolil dát mu červenou.

O tom, že se Spider-Man 4 chystá, už jsme psali několikrát. Tvůrcům se zatím podařilo vyřešit většinu zásadních problémů. Ukecali k návratu Sama Raimiho, na palubu se vrátili i Tobey Maguire a Kirsten Dunst a fanoušci pomalu začali zapomínat na nepříliš povedený třetí díl a opět se těšili na to, jak bude student Peter Parker létat mezi newyorskými mrakodrapy. Objevila se také spousta drbů. Měl dorazit Mysterio s tváří Bruce Campbella, mluvilo se o tom, že si to Spidey rozdá s geneticky vyšlechtěným upírem jménem Morbius, kamarád a doktor Curt Connors se měl konečně proměnit v obřího Lizarda a chvilku to vypadalo i na fanoušky vymodleného likvidátora, jenž si říká Carnage.

Teď už je ale nejspíš jasno. Podle jistého a údajně velmi důvěryhodného zdroje by měl mít tentokrát Spider-Man jen jednoho protivníka, což je po „přepadouchované“ trojce velmi dobrá zpráva. Rozdat by si to měl právě s Lizardem. Třímetrovým mutantem člověka a jakéhosi plaza, jenž je nejen nadlidsky silný, ale i takovým tím hezkým zvířecím způsobem divoký. A navíc je to Parkerův přítel, takže mlátit do něho nebude žádná legrace. Dylan Baker, jenž si Curta Connorse zahrál už v předchozích filmech, se vrací, ale teprve teď se začalo mluvit nahlas o tom, že opustí laboratoř a půjde dělat binec do města. Producenti by nejspíš rádi viděli v roli záporáka nějakého slavnějšího herce, ale Spider-Man je tak silná značka, že kdyby si to měl hlavní hrdina rozdat s Otou Jirákem, tržby by to nejspíš moc neovlivnilo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace