Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese hledá Sinatru


ikona
KarelR
george clooneyjohnny deppleonardo dicapriomartin scorsese
Skončí v roli slavného zpěváka DiCaprio, Depp nebo Clooney? 

Možná se na nás řítí nová vlna biografií. Muzikanti a spisovatelé už si svoje užili, teď jsou na řadě hvězdy klasického Hollywoodu, které ale pro potěchu diváctva uměly i zapět. První dámou na holení by měla být Judy Garland, jíž velmi pravděpodobně ztvární Anne Hathaway, a za pány se připomene sám Frank Sinatra. Oscarového herce, který si příležitostně stoupl za mikrofon a poslal do kolen půl Ameriky, bude mít v péči Martin Scorsese, problémy jsou ale s výběrem toho správného představitele.

Za velkou louží se totiž rozhořela malá zákulisní bitva o to, kdo si zasoutěží o pozlacenou sošku. Už teď se ví, že onen šťastlivec nebude muset zazpívat ani notu (použijí se originální nahrávky), každá ze zúčastněných stran tedy vytáhla do boje se svou vysněnou tváří. Martin Scorsese poněkud nepřekvapivě žádá, aby by si mohl užít dalších pár měsíců ve společnosti Leonarda DiCapria. Studio Universal bylo zase nadšené z letošních Veřejných nepřátel, a rádo by trhlo nějaký ten milion navíc díky Johnnymu Deppovi. A Sinatrova dcera, která se bude svoje snažit protlačit svoje nápady z producentské pozice, touží po elegantním hereckém projevu George Clooneyho.

Na Phila Aldena Robinsona, momentálně píšícího scénář, se tak hrne mnoho žádostí, podle kterých má film přizpůsobit možným kandidátům. Uvidíme sexuálně rozhýřeného DiCapria, alkoholem zmítaného Deppa, nebo spíš laskavého šoumena Clooneyho? A jaká je vůbec šance, že by některý z nich roli vzal? Pokud všechno půjde hladce, Sinatru bychom měli v kinech vidět za dva roky, v tuhle chvíli je ale ještě hodně co řešit. Jak byste tenhle castingový problém rozsekli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace