Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šlápne do toho Max?


ikona
Mr. Hlad
mad max
Že by se začalo něco dít s pokračováním kultovní trilogie? 

Šílený Max je klasika, film, který vždycky vyvolá spokojený úsměv na tváři každého, kdo má rád akční filmy a ocení malinko drsnější atmosféru. V současnosti, kdy se na akci v kinech fronty zrovna nestojí a natočit temný, špinavý a depresivní film odehrávající se prakticky jen v poušti je zatraceně těžké, už podobných kousků moc není.

Bratři Hughesovi sice teď kutí madmaxovsky vypadající postapokalyptické sci-fi The Book of Eli, ale i přes parádní obsazení s Denzelem Washingtonem v čele vypadá film lehce podezřele a nikdo vlastně pořádně neví, co od něho čekat. Každopádně navázat na tradici, kterou vybudovali Mel Gibson a režisér George Miller, žádná legrace nebude. Fandové by určitě raději viděli návrat hrdiny jménem Max Rockatansky a Miller už několik let tvrdí, že na čtvrtém Šíleném Maxovi usilovně pracuje. Točit se mělo už mnohokrát, ale vždycky se objevily nějaké problémy. Mel Gibson neměl čas, Mel Gibson točil film o Ježíšovi, George Bush připravoval invazi do Iráku (to není blbý vtip, ale pravda!), hledal se vhodný náhradník, ukecával se Heath Ledger, ale pořád nic.

Australský bulvár, který se nemusí zabývat umělým poprsím Hany Mašlíkové, ale údajně vypátral, že natáčení je už za dveřmi. Rozpočet by měl být stomilionový a George Miller se nechal slyšet, že v hlavní ženské roli by rád viděl Charlize Theron. S Melem Gibsonem se ale bohužel nepočítá, avšak náhradníků má Miller dost. Už před několika měsíci se mluvilo o tom, že v hlavní roli by se mohl objevit Jeremy Renner, který je po povedeném The Hurt Locker docela v kurzu, stejně tak jako Tom Hardy, jenž si udělal jméno jako psychopatický recidivista Bronson. Podle australských zdrojů to ale vypadá, že Mela Gibsona možná nahradí Sam Worthington. Zní to logicky, je to Australan, má slušně rozjetou kariéru a drsňáky umí. Kdo by se vám z téhle trojice líbil? A co budete dělat, když se ukáže, že je to celé jedna velká australská kachna?

A co na to říká režisér?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace