Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vinnie Jones - dvorní záporák?


ikona
imf
brett ratnerrush hour 3vinnie jones
 

Frajer z reklamy na Bacardi, hooligan z Eurotripu, což byla role balancující na hraně štěku, a samozřejmě angličtí drsňáci ze Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)ku... Vinnie Jones chytil svou nenadálou filmovou kariéru (původně byl fotbalista) řádně za pačesy a v uplynulých letech vykukoval z míst, kde byste ho nejméně čekali (vřele doporučuji japonský Survive Style 5+). Snaživost ho bohužel dohnala až k Submerged Stevena Seagala a skoro to vypadalo, že jeho kariéra nabere rychlý (s)pád. To byl přesně ten pravý okamžik k tomu, aby se objevil nějaký ten chlebodárce, ukázal na Vinnieho prstem a řekl: Tyyy... budeš hrát záporáka v jednom z nejočekávanějších blockbusterů příští sezóny. Nebo tak něco. Tím mesiášem byl Brett Ratner a jméno blockbusteru už jste jistě také uhodli, od prvního řádku čekáte až to řeknu. Jde přirozeně o třetí X-Meny a Vinnie si v nich zahrál Juggernauta, jednoho z nejmocnějších mutantů vůbec, který se přidá na stranu Magneta a jeho partičky. Jak se s tím vyrovná profesor Xavier, to se dozvíme za pár měsíců.

O Vinniem se mimochodem uvažovalo už ve chvíli, kdy byl na palubě třetích X-Menů Matthew Vaughn. Příchod Ratnera na této skutečnosti nic nezměnil, naopak Ratner Jonese potvrdil i studiu, které mělo v plánu ještě pár dalších jmen (Nathan Jones, Bob Sapp (uff ;)). Vinnie možná nemá dost svalů (a není tak obrovský jako comicsový Juggernaut), ale je to mnohem lepší herec, než oba jmenovaní, takže za sebe mu dávám jednoznačně zelenou. Navíc ho zřejmě neuvidíme jenom ve třetích X-Menech, ale i ve třetí Křižovatce smrti, což naznačuje, že Brett Ratner si našel svého oblíbeného badguye. Pro Vinnieho totiž žádná jiná role v pokračování oblíbené buddy série nezbývá, i když... snímek se má odehrávat v Paříži a Vinnie je přece jenom Brit jako poleno. Mno upřímně doufám, že se s ním Jackie alespoň omylem popere, to by mohlo být víc než fajn. Ohledně natáčení se prozatím nic nezměnilo, všechny smlouvy jsou podepsány a natáčet by se mělo letos létě, v Americe i v Paříži s předpokládaným rozpočtem kolem 120 milionů dolarů. Vinnie se mimochodem opět vrátí do londýnského podsvětí a to hned dvakrát, ve filmech Played a Guns, Money and Homecooking.

p.s. Vážně si sežeňte Survive Style 5+. Alespoň zjistíte, jak si Japonci představují Pulp Fiction. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace