Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Se Scottem do světa módy


ikona
Mr. Hlad
angelina jolieleonardo dicaprioridley scott
Ridley Scott se chce podívat na zoubek módní ikoně jméněm Gucci.  

Tak je to oficiální. Ridley Scott se chce upracovat k smrti, překonat rekord v počtu natočených filmů za rok a dostat infarkt, když bude řvát herecké pokyny na Leonarda DiCapria. Je to totiž jen pár dní, co jsme psali o tom, že se chystá na remake britské detektivky Red Riding a režisér už je tu s dalším projektem.

Rád by totiž natočil film o jedné z módních ikon. Značka Gucci patří mezi to nejluxusnější, co mohou pánové svým protějškům koupit, ale budování dobrého jména nebylo pro tuhle společnost úplně jednoduché. Firma se v sedmdesátých letech ocitla na hranici krachu a řízení módního giganta prý občas vypadalo jako organizování rodinného mafiánského klanu. V roce 1995 navíc Patrizia Gucci nechala zastřelit svého manžela Maurizia, což v módním průmyslu také není úplně obvyklé.

Tenhle pohled do zákulisí světa módy by tedy mohl být rozhodně zajímavější než to, co nám pouští Fashion Channel. Navíc to i vypadá, že Ridley Scott plánuje hodně hvězdné obsazení. V hledáčku má totiž prý Leonarda DiCapria a Angelinu Jolie, což by mohla být hodně zajímavá dvojice. Na druhou stranu Scott má teď těch projektů rozpracovaných doopravdy hodně a je otázka, kdy a jestli vůbec na profil firmy Gucci dojde. Každopádně bychom ho ale viděli raději než adaptaci Monopoly. Ale rozhodně ne tak rádi jako pátého Vetřelce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace