Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Star Treku akce i drama


ikona
Mr. Hlad
chris pinej. j. abrams
Co chystá nový kapitán James T. Kirk, než zase odletí do vesmíru? 

Nebýt J. J. Abramse, nejspíš by dnes moc lidí Chrise Pinea neznalo. Významný televizní producent a filmový režisér ale nejspíš dokázal odhalit jeho talent a měl odvahu riskovat a obsadil ho do hlavní role nového Star Treku. A díky tomu se Pine ze dne na den stal jedním z nejžádanějších mladých herců Hollywoodu.

V budoucnu se počítá s tím, že znovu usedne na kapitánský můstek a bude bránit Federaci planet, ale Pine má i jiné plány. Už víme, že by se měl objevit po oku Denzela Washingtona a v režii Tonyho Scotta v thrilleru Unstoppable, kde bude mít za úkol zastavit vlak, jenž se nekontrolovatelně řídí na město a je naložený chemickým bordelem. Teď se ale jeho jméno začalo spojovat s dalšími dvěma zajímavými projekty. Tím prvnímu bude drama The Art of Making Money, kde by si měl Pine zahrát Arta Williamse, chlapíka, který se z průměrného chicagského zlodějíčka vyšvihl na pozici jednoho z nejlepších padělatelů na světě. Scénář píše Frank Baldwin a režie by se měl ujmout všeuměl D. J. Caruso, jemuž po Disturbii a Oku dravce docela fandíme.

Potenciálně ale ještě zajímavěji zni to, že Pine momentálně jedná s Paramount Pictures o tom, že by se objevil v roli Jacka Ryana a zařadil se tak vedle Aleca Baldwina, Harrisona Forda a Bena Afflecka. Scénář Hosseina Aminiho by měl být prequelem ke všem čtyřem filmům, takže původně plánovaný George Clooney je ze hry a studio musí hledat někoho mladšího. Pine by byl nejspíš ideální volba, protože věk na to má, hvězdný status také, ale ještě si nejspíš nemůže říct o šek na dvacet milionů. Dobrý špionážní thriller už tu chvilku nebyl a Jack Ryan, ať už pořádal Hon na ponorku, hrál Vysokou hru patriotů nebo měl Nejhorší obavy, vždycky svou práci odvedl dobře. Snad se tentokrát už něco s novou Ryanovkou bude dít, protože i když se každých šest měsíců objevuje nová herecká hvězda, natáčení ne a ne začít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace