Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co dělá Spider-Man a Warcraft?


ikona
Mr. Hlad
sam raimispider-man 4warcraft
Sam Raimi se malinko rozpovídal o svých budoucích projektech.  

Sam Raimi má na příštích pár let o práci postaráno. V květnu 2011 by se do kin měl dostat čtvrtý Spider-Man a někdy později snad dojde i na fanoušky velmi očekávanou adaptaci hry World of Warcraft. Raimi se teď o obou projektech malinko rozpovídal.

Co se týče návratu Petera Parkera, došlo na řeči o záporácích. Už je to pár měsíců, co jsme psali o tom, že Spider-Man by si to měl rozdat s geneticky vyšlechtěným upírem jménem Morbius. Reakce fanoušků na tuto zprávu ale nejspíš nebyly příliš nadšené. Morbius je padouch z druhé ligy a Spideyho svět nabízí zajímavější postavy než je obyčejný upír. Teď to vypadá, že ve hře jsou likvidátor Carnage a Lizard. Raimi sice tvrdí, že o tom prvním toho moc neví, ale fandové by si ho hodně přáli, co se týče Lizarda, tam je situace malinko složitější. Bezpochyby jde o zajímavou postavu, protože v obřího ještěra se promění Parkerův přítel doktor Curt Connors. Ten už se objevil ve druhém a třetím filmu a tvář mu propůjčil Dylan Baker, což není žádná velká hvězda, takže pokud by došlo na Lizarda, nejspíš by se přeobsazovalo.

Co se týče World of Warcraft, tam si na nějaké detaily o příběhu ještě budeme muset počkat, ale alespoň víme, kdo bude zodpovědný za scénář. Úkol napsat smysluplný a napínavý příběh dostal Robert Rodat, jenž je zodpovědný za Patriota (ne za toho se Seagalem) a Zachraňte vojína Ryana. Podle Raimiho se dočkáme konfliktu mezi Aliancí a Hordou a ve filmu se údajně objeví významné postavy ze hry, jestli ale půjde o hlavní hrdiny nebo zda se tvůrci rozhodnou přijít s někým úplně novým, to zatím buď neví, nebo nechtějí říct. Každopádně na World of Warcraft si ještě budeme muset pár let počkat, takže tvůrci mají času na přemýšlení dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace