Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další invaze na obzoru?


ikona
Mr. Hlad
roland emmerichwill smith
Dočkáme se dalšího Dne nezávislosti? 

Nejkatastrofičtější film všech dob 2012 se blíží do kin a jeho tvůrce Roland Emmerich musí začít pomalu přemýšlet, nad jakým filmem stráví příštích pár měsíců nebo let. Člověk, který dokáže na filmovém plátně zničit svět na sto a jeden způsob nejspíš nemá o práci nouzi, ale jedna věc už visí ve vzduchu pár let.

Je jí pokračování Emmerichova největšího hitu a dost možná i nejlepšího filmu Den nezávislosti. Velkolepé válečné sci-fi o setkání s mimozemšťany, kteří se rozhodně nechtěli kamarádit a téměř během několika dnů vyhladili lidstvo, vydělal celosvětově více než osm set milionů dolarů, nastartoval kariéru Willu Smithovi a ukázal světu asi nejlepšího a rozhodně nejdrsnějšího amerického prezidenta, jaký se kdy ve filmu objevil. Pokračování by bylo logickým krokem a před pěti lety se tvůrci přiznali k tomu, že o dvojce vážně uvažují.

Teď Emmerich a jeho scénárista a producent Dean Devlin potvrdili, že plány na dvojku Dne nezávislosti ještě nejsou zdaleka mrtvé. Právě naopak. Je tu ale jeden zásadní problém. Will Smith. Sladit dohromady kalendáře Devlina, Emmericha a největší herecké hvězdy současnosti nebude vůbec žádná legrace a všichni zúčastnění to vědí. Smith by údajně rád znovu nasedl do kokpitu letadla a nakopal nějaké ty mimozemské zadky, ale práce má až nad hlavu. U Foxů sice přišli s nápadem, že by se pokračování Dne nezávislosti mohlo natočit bez něj, ale Emmerich s Devlinem o tom zatím nechtějí ani slyšet. Příběh je prý připravený, režisér tvrdí, že je cool, takže teď už zbývá jen čekat, jestli si všichni tři najdou v diářích místo na likvidaci nějakého toho létajícího talíře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace