Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 41/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co na nás chystá John Woo? Chce Marlon Wayans Oscara? Pokusí se Wesley Snipes vrátit do první ligy?  

Série Texaský masakr motorovou pilou nám změnila majitele a znovu ožívá. Namísto Platinum Dunes bude Leatherface řádit u Twisted Pictures, kteří s ním mají stejné plány jako se Saw. Budou další díly. A ve 3D. V chystané komedii Due Date se vedle Roberta Downeyho Jr., Zacha Galifianakise nebo Jamie Foxxe objeví i rapper RZA.

Chris Rock, o němž už jsme chvilku neslyšeli, si zahraje v komedii Will You Be My Black Friend? Děj by měl vycházet z novinového článku, jehož autor zjišťoval, jestli průměrný bílý třicátník dokáže najít kamaráda mimo svou sociální skupinu. Mark Wahlberg kamarády hledat nemusí, a proto si zahraje v remaku islandského trhilleru Reykjavik-Rotterdam. Měl by se objevit v roli bývalého pašeráka, jenž dnes pracuje v bezpečnostní agentuře a stará se o to, aby přes hranice neprošel žádný nelegální chlast. Minulost je ale silnější.

A u akce a napětí zůstaneme. Veterán Wesley Snipes by potřeboval nejen vyřešit své problémy s neplacením daní, ale především nějakou dobrou roli. Těžko říct, jestli jí bude Game of Death, v níž se objeví coby bodyguard vysoce postaveného politika, jenž si to bude muset vyříkat s pěticí nejnebezpečnějších zabijáků na světě. Krom Snipese dorazí i Zoe Bell nebo Robert Davi. Ryan Reynolds dostane podobnou práci. V Motorcade bude chránit prezidentskou kolonu před útokem teroristů někde v New Yorku. Režie se ujme tvůrce seriálu 24 hodin Jon Cassar.

A teď k ambicióznějším věcem. Michael Mann bude možná točit biografii válečného fotografa Roberta Capy, který se mimo jiné vylodil se spojeneckými jednotkami a zažil si bitvu v Normandii na vlastní kůži. To bychom viděli asi raději než snahu Marlona Wayanse udělat ze sebe seriózního herce. Přesto projevil zájem o roli legendárního komika Richarda Pryora v připravovaném životopisu. Samuel L. Jackson se zase objeví v divně vypadajícím filmu Same Kind of Different Me. Tady si zahraje podvodníka, jenž se v šedesátých letech seznámil s ženou umírající na rakovinu a jejím mužem – bohatým obchodníkem s umění. A všichni si údajně od základu změní životy.

Isla Fisher to má jednodušší. V komedii Life Coach se objeví v roli ženy, která si najme zkušenější kolegyni, aby jí pomohla dát život dohromady. Kolegyně je ale tak trochu magor. Magor je možná i John Woo, který chce natočit předělávku francouzské klasiky Samuraj s Alainem Delonem. Osobně ten film zrovna nemusím, ale fanoušků, kteří snahu legendárního režiséra neocení, bude nejspíš hodně. A v neposlední řadě comicsová adaptace pro tento týden – chystá se na nás Gravel, v němý britský voják z SAS bojuje spolu s jakýmsi kouzelníkem proti nadpřirozeným potvorám.

Zdar za týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace