Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom to rozjede sólo


ikona
Mr. Hlad
spider-man 4venom
Záporák ze Spider-Mana chystá svůj vlastní film.  

Někteří záporáci vydrží všechno. Ernest Stavro Bloefeld byl Jamesem Bondem zlikvidován a vrátil se hned několikrát. Pokaždé měl sice trošku jinou tvář, ale choutky na světovládu ho nepřešly nikdy. U comicsových hrdinů a padouchů je to podobné.

Třetí Spider-Man sice fanoušky Petera Parkera malinko naštval, ale vydělal obrovské peníze, takže fakt, že se dočkáme Spider-Mana 4, nikoho nepřekvapí. Ví se, že se vrátí Tobey Maguire, Kirsten Dunst i Sam Raimi a v kinech by se jejich dílko mělo objevit v létě 2011. A všichni tak trochu doufají, že to bude lepší než posledně. Jeden z hlavních důvodů, proč fandové comicsu na třetí díl koukají tak trochu skrze prsty, je fakt, že Sam Raimi měl v ruce jednoho z nejslavnějších comicsových padouchů vůbec a udělal z něj nevýraznou potvůrku. Venom by si zasloužil něco jiného. A proto dostane vlastní film.

Už chvilku se mluví o tom, že nebezpečný symbiont a totální comicsový likvidátor by to měl v kinech rozjet sólo, ale teprve teď se začíná něco dít. Garry Ross dostal za úkol napsat scénář. Ross má za sebou filmy jako Pleasentville: Městečko zázraků nebo téměř oscarového Seabiscuita. Jde mu to hodně dobře i za kamerou a kamarádí s Tobey Maguirem, takže od psaní scénáře by k režii mohl být teoreticky jen krůček. S návratem Tophera Grace, jenž si Venoma zahrál ve třetím Spider-Manovi, se moc nepočítá a nejspíš se dočkáme toho, že bývalý záporák bude okolnostmi donucen začít kopat za tu správnou stranu. Každopádně i když se ledy pohnuly, na film si ještě nějaký ten rok počkáme

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace