Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Spore do kina


ikona
Mr. Hlad
adaptace
Další počítačová hra se chystá zaútočit na filmové fanoušky 

Počítačové hry to nemají v kinech úplně snadné. Papírově by se na ně sice měli diváci hrdnout, ale střílet monstra brokovnicí v pohodlí vlastního obýváku je něco trošku jiného než dívat se na to, jak to dělá kupříkladu Milla Jovovich nebo Karl Urban.

Natočit film podle počítačové hry je zkrátka risk. Fandové jsou nároční a pro většinu nehráčů bude nálepka „based on best-selling computer game“ znamenat, že půjde o druhořadý film pro pitomce. Přesto se filmoví producenti nevzdávají a zkouší to znovu a znovu. Příští rok snad prokletí zlomí Princ z Persie a někdy v budoucnu by se do kin mohla podívat i adaptace The Spore. Právě na ni totiž koupili práva u Foxů a chystají je využít pro svůj animák.

Ten by měl podle všeho režírovat Chris Wedge, tvůrce Doby ledové. Scénář píší Greg Erb a Jason Oremland, jejichž Princezna a žabák se do kin teprve dostane, ale kdo hru hrál, nejspíš netuší, jak může něco takového fungovat na plátně. Ve zkratce – hráč dostane do ruky mikroskopický organismus a projde si s ním všemi stupni evoluce. To, jak bude v budoucnu jeho příšerka – potažmo celá rasa – vypadat, může ovlivnit opravdu hodně faktorů. The Spore tak nejspíš skončí jako přehlídka všemožných potvor, které budou roztomilé a budou si spolu hrát nebo zachraňovat svět před nějakou jinou evolucí vytuněnou mrchou. Těžko říct, jestli tohle fanoušky herní předlohy uspokojí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace