Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hurá na roboty


ikona
Mr. Hlad
megan foxmichael baytransformers
Michael Bay se pouští do třetích Transformers. 

Transformers jsou momentálně asi největší filmovou sérií. Tvůrcům vydělávají peníze, za které by se dalo nakrmit spoustu afrických dětí, teenageři řvou v kině blahem, z neznámé Megan Fox se díky prvnímu filmu stal sexuální symbol a Michael Bay si může konečně dělat, co se mu zachce.

V redakci máme sice shodný názor na to, že Transformers 2: Pomsta poražených by si zasloužila malinko lepší péči, ale pořád to byl nadprůměrný letní blockbuster. Oproti prvnímu filmu sice Michael Bay přidal na počtu robotů a ubral na zajímavosti a především působivosti příběhu, ale když už se to začalo na plátně řezat, bylo to pořád stejně fajn jako v jedničce. 832 milionů dolarů na tržbách však naznačuje, že platící diváci byli spokojení a že o nepříliš logickém příběhu moc nepřemýšleli, protože po plátně pobíhala gigantická mašina, která drtila egyptské pyramidy.

V Dreamworks by určitě chtěli, aby se začal třetí díl natáčet co nejdříve, ale Michael Bay se vyjádřil v tom smyslu, že by si chtěl dát na chvilku od téhle série pokoj, přesto z něho včera vypadlo pár informací. Transformers 3 se do kin dostanou prvního července roku 2011, což je o rok dříve, než se čekalo. Krom Baye je na palubě i scénárista Ehren Kruger a oba dva shodně tvrdí, že příběh pro trojku je připravený a že je skvělý. V oficiálním Bayově vyjádření se také mluví o Megan Fox. S jejím návratem se evidentně počítá, ale vypadá to, že i sami tvůrci už mají plné zuby toho, jak se prezentuje v médiích. Snad ji Bay trošku srovná do latě, bylo by docela otravné číst si o jejích myšlenkových pochodech až do léta 2011.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace