Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 40/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Jak to bude s třetím Kill Billem, druhým Sin City a novou Catwoman?  

Tak začneme třeba jednou zásadní změnou u předělávky kultovního Rudého úsvitu. Namísto spojených sil Sovětů a Kubánců se americká mládež bude muset vypořádat s invazí z Číny. My ostatní se naštěstí nemusíme vypořádávat s tím, že by si Robert Pattinson zahrál hlavní roli v nové adaptaci legendární Duny. Peter Berg a jeho scénárista Josh Zetumer teď mají plné ruce práce s přepisováním a na casting je ještě hodně brzy. Stejně jako u třetího Batmana. Tam si nejspíš na nějaká oficiální jména také ještě chvilku počkáme, ale i tak Charlize Theron řekla, že by se roli Catwoman vůbec nebránila. My určitě taky ne.

To Mickey Rourke má o své další práci jasno. Objeví se totiž v hlavní roli biografie mafiánského zabijáka jménem Richard „Ice Man“ Kuklinski. Zabíjet hodlá i Quentin Tarantino, který v jednom televizním rozhovoru o Hanebných panchartech potvrdil, že má v plánu ještě jednou přivést na filmové plátno Umu Thurman jako Nevěstu. Kdy se ale třetího Kill Billa dočkáme, to neví nejspíš zatím ani sám režisér.

Clive Owen také tvrdí, že by během příštího roku měl vzít do ruky zbraň a někomu pořádně provětrat pár kulkami plíce. Podle něho se totiž v roce 2010 začne natáčet jak Sin City 2, o němž víme, že by mělo být adaptací dost možná nejlepší části téhle comicsové série – Dáma, pro kterou se zabíjí. Robert Rodriguez ale hodlá prý přijít i s nějakými dalšími příběhy. Jamie Foxx zabíjet nebude, ale kamarádství od něho v komedii Due Date také nečekejte. Zahraje si totiž bývalého přítele nynější manželky hlavní hrdiny. S Foxxem na palubě začíná film vypadat hodně zajímavě, krom něho se totiž v režii Todda Phillipse objeví ještě Robert Downey Jr., Michelle Monaghan a Zack Galifianakis.

Antoine Fuqua ale násilí opustit nehodlá. Bude totiž točit psychologický thriller Prisoners, v němž se chlapíkovi, jehož dcera a její kamarádka byly uneseny, dostane do rukou muž, jenž je za to celé možná zodpovědný. Původně se ve filmu měli objevit Christian Bale a Mark Wahlberg, v obsazení ale nejspíš můžeme očekávat změny. Režisér 500 letních dní Marc Webb se ujme remaku dánského thrilleru Just Another Love Story. V americké verzi zůstanou v názvu jen poslední dvě slova, ale děj bude podobný. Muž, jenž byl svědkem nehody jakési ženy, začne před její rodinou předstírat, že je jejím přítelem. A když se dívka probere z komatu a se ztrátou paměti, začne podobně lhát i jí.

A co by to bylo za týden bez biografie? Tentokrát bychom se měli dočkat legendárních Ramones.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace