Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine proti robotům


ikona
Mr. Hlad
hugh jackman
Hugh Jackman, roboti, box a nejprůměrnější režisér současnosti. 

Hugh Jackman se má jako Wolverine dobře. Dostal svůj vlastní film, na dvojce se pracuje, čtvrtí X-Meni jsou pořád ve hře a fanoušci ho milují. Jackman ale dobře ví, že by to chtělo ještě alespoň jednu podobně významnou roli, a tak hledá, jestli se pro něho v Hollywoodu něco nenajde.

A možná najde. Mohl by se totiž objevit v připravované robotické mlátičce Real Steel. Dreamworks chystají projekt, v němž si po krku půjdou obří roboti, už chvilku a zatím nemají hvězdu do hlavní role. Nejdůležitější nejspíš budou sice stejně obří kovové mašiny, ale Hugh Jackman by nejspíš nikomu nevadil. Děj se má odehrávat v budoucnosti, kdy už je klasický box pasé, bratři Kličkovi nikoho nezajímají a Mike „ukousnu ti ucho“ Tyson je už jen pouhou historií. Teď v ringu bojují obrovité železné bestie.

Jackman by si mohl zahrát bývalého boxera, jehož kariéra je na dně, protože diváci preferují v ringu olej před krví. Hrdina to ale nehodlá vzdát a začne na sobě tvrdě makat, aby se ještě jednou mohl postavit mezi provazy. Tentokrát s robotem. A navíc zjistí., že má syna. Dreamworks sami tvrdí, že půjde o příběh podobný Rockymu, ale to je konec konců každý druhý sportovní film. Režie se ujme Shawn Levy, který je snad tím nejprůměrnějším filmařem v současném Hollywoodu. Noc v muzeu, Růžový panter a Líbánky nejsou žádné pecky, na druhou stranu film bude vycházet z povídky autora předlohy k Já, legenda Richarda Mathesona, takže by to mohlo být docela drsné. Snad to bude i zábavné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace