Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soukromé očko DiCaprio


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicaprio
Jak bude vypadat „trochu jiný detektiv“ Leonarda DiCapria? 

Leonardo DiCaprio ušel od Titanicu hodně dlouhou cestu. Po komerčně nejúspěšnějším filmu všech dob ho skoro všichni nenáviděli a jemu dalo hodně práce přesvědčit svět, že není jen sympaťákem hodícím se do Bravíčka, ale i zatraceně dobrým hercem. Teď už s tím ale problémy nemá a může si natáčet, co se mu zlíbí.

Už nějaký ten rok spolupracuje s Martinem Scorsesem a v polovině února se do kin dostane jejich nejnovější dílko Prokletý ostrov. Těm dvěma to spolu jde a i když Skrytá identita, Letec nebo Gangy New Yorku nedosahují kvalit filmů, které Scorsese točil dříve, pořád jde o hodně vysoký hollywoodský nadprůměr. DiCaprio ale pochopitelně točí i bez svého oblíbeného režiséra a i tak má při výběru scénářů hodně šťastnou ruku. Umí psychologická dramata, akční filmy, komedie, prostě všechno. A teď na nás chystá detektiva.

Ale ne obyčejného. Hrdina The Deep Blue Goodbye Travis McGee většinou zařizuje, aby se lidem, kteří byli neprávem nebo neférově obráni o to, co jim patří, jejich majetek či peníze vrátily. Knižní předloha má dalších dvacet pokračování, takže pokud se její hrdina chytne i na filmovém plátně, má DiCaprio o práci na pár let dopředu postaráno. Autorem předlohy je navíc John D. MacDonald, který je zodpovědný i za parádní thriller Mys hrůzy, takže pokud si i v téhle sérii udržel svou úroveň, čekají nás zajímavé věci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace