Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsy se zelenou


ikona
st39.6
daredevildeadpoolfantastic fourfantastic four 2ghost ridermarvelsilver surferwolverinex-men
Co se bude restartovat a rebootovat a na jaké další hrdiny mají studioví hlavouni spadeno? 

Už jsme o nich většinou slyšeli, jenže zatímco o takovém Wolverinovi se píše skoro každý týden, jiné projekty se dožily jediné novinky a od té doby je všichni považují za mrtvé.

Fanoušci comicsových adaptací tedy budou bez debat jásat nad zprávou od Variety, která dává naději i postavám, které už se vlastního filmu dožily a dopadlo to zatraceně špatně. Jako třeba takový Daredevil. Nebo Ghost Rider. O obou už jsme slyšeli, studia Fox a Sony ale až teď po dlouhé době ticha potvrdila, že na projektech stále dělají. Daredevila čeká reboot, Ghost Ridera dvojka, nad kterou má mimochodem mít dohled David S. Goyer, což není zrovna logická volba - co ten by na něm mohl změnit k lepšímu, když sám nezvládá ani druhořadé horory? Mimochodem, je dost vtipné, že polomrtvost obou postav způsobil režisér Mark Steven Johnson, který nezvládl jedničku ani u slepého mstitele, ani u motorkáře s hořící lebkou. Snad to studia poučí, že už mu nemají dávat žádné comicsy (maximálně romantické komedie).

Svého vlastního filmu se snad opravdu dožije i Silver Surfer, ani tento projekt nebyl uložen k ledu a studio ho stále vyvíjí, stejně jako tak potřebný restart Fantastické čtyřky. Zdá se, že i když filmy byly mizerné nebo vydělávaly hůř, než se očekávalo, studio v nich stále vidí vysoký finanční potenciál. Také nemá moc na výběr. Zrovna Foxové mají práva jen na omezené množství postav a musí se je snažit držet při životě za každou cenu. Proto je vedle rebootů ve vývoji také hned několik X-Men spin-offů, včetně zmiňovaného Wolverina - že se ve dvojce podívá do Japonska, je už víceméně jasné a psali jsme o tom už alespoň pětkrát. A ano, krom teenagerského First Class se dělá i na čtvrtých X-Menech a Laura Donner stále doufá, že se k nim vrátí Bryan Singer. Ten se poslední dobou podepisuje pod všechno, takže naděje umírá poslední.

A aby toho nebylo málo, Foxové se nevzdali ani nadějí na Deadpoola a stále jej prý kutí. U Sony asi žárlí na jejich velkolepé plány, a tak znovu dávají najevo, že spekulacemi opředená Venomova sólovka se opravdu chystá a dojde na ní. Zatím došlo na dva nástřely scénáře a teď se jedná, co dál. Připočtete-li si k tomu zvýšené úsilí Marvelu a DC Comics (skrze studio Warner Bros.), můžete doufat, že za dva roky bude v našich kinech víc comicsových adaptací než českých filmů. Anebo se toho bát, protože s takovým nárůstem kvantity se bude těžko hlídat kvalita. Koneckonců Avi Arad poznamenal, že na plátna chce dostat i postavy Dr. Strange a Nicka Furyho a týmovky Power Pack nebo Guardians of the Galaxy. Doma má totiž velký plakát s většinou marvelovských postav - a na každé z nich by prý šlo postavit velký filmový hit. Tož uvidíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace