Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konečně lepší než Stmívání?


ikona
Mr. Hlad
andrew niccoltwilight
Další kniha od autorky romantického Stmívání by mohla být o dost zajímavější. A co film?  

Tak jo, byl to trochu podraz. Tahle novinka nebude o Stmívání a ačkoliv je na MovieZone nepočítaně fanoušků a fanynek tohoto fenoménu, tentokrát na zamilované upíry nedojde. Ale ono to vlastně moc nevadí.

Stephenie Meyer, která je za celé šílenství zodpovědná, totiž píše překvapivě i jiné knihy. Jméno si sice udělala na Stmívání, jehož druhý díl s názvem Nový měsíc uvidíme ještě letos (a moc se na něj těšíme), ale v knihkupectvích už můžete najít i její úplně jiný román. Nejsou v něm upíři, kteří na světle září, nejsou v něm teenagerky s deprimujícím pohledem a třeba je to celé i o něco zajímavější. Každopádně zápletka The Host nevypadá úplně marně. Děj vypráví o světě, v němž se objevili podivní mimozemští paraziti, kteří se dokáží svému lidskému nositeli napíchnout do mozku a ovládat ho. Hostitelské tělo Melanie Stryder je ale trošku jiné, protože jeho bývalá majitelka byla až po uši zamilovaná a parazit, který s podobnými city nemá žádné zkušenosti, je na tom díky „nové schránce“ podobně. Najít milovanou osobu ve světě plném chaosu ale asi nebude žádná sranda.

Kdo četl Vládce loutek od Roberta A. Heinleina, ten už se asi teď cítí uražen, ale přiznejme si, že to zní zajímavěji než Stmívání. Díky úspěchu upíří romance má teď Stephanie Meyer dveře v Hollywoodu otevřené, a tak se není co divit, že po její nové knize sáhl Andrew Niccol. Ten v Truman Show ukázal, že psychologická dramata napsat umí, Gattaca zase naznačila, že sci-fi žánr je mu hodně blízký a Obchodník se smrtí jen potvrdil jeho filmařské kvality. Pokud na něj tedy nebude studio tlačit, aby z The Host udělal další romantickou slaďárnu pro děcka, mohlo by to být konečně zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace