Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pár živáků mezi nemrtváky


ikona
Mr. Hlad
resident evil
Pár živáků mezi nemrtvákyTvůrci čtvrtého Resident Evil prozradili, kdo si to rozdá se zombíky.  

Série Resident Evil je tak trochu podezřelá. Původně to měla být adaptace slavné herní série, ale její fanoušci velmi rychle přišli na to, že filmy si z jejich oblíbených her berou jen nemrtvé a pár hrdinů. Jinak si filmová (zatím) trilogie šla vlastní cestou.

První díl se řadí mezi to zábavnější, co Paul W. S. Anderson natočil, dvojka byla velký omyl a nedávná trojka nás poměrně příjemně překvapila a ukázala, že režisér prvního Highlandera Russell Mulcahy ještě do starého železa nepatří. Třetí díl navíc slavil i solidní úspěch v kinech a jeho závěr byl navíc otevřený, takže čtyřka byla jen otázkou času. Už nějakou dobu víme, že za kameru se vrátí režisér jedničky Paul W. S. Anderson, jehož máme po povedené Rallye smrti zase docela rádi. Tajemstvím není ani fakt, že Resident Evil: Afterlife by měl být 3-D, jako ostatně většina chystaných hororových filmů. A návrat Milly Jovovich nemůže být překvapením nejspíš pro nikoho.

Teď ale tvůrci prozradili, kdo jí bude ve válce s nemrtvými krýt záda. Z trojky se vrací Ali Larter, jež si zopakuje roli Claire Redfield, ale objeví se i pár nováčků. Jedním z nich bude Boris Kodjoe, který se v kinech brzy objeví vedle Bruce Willise v Náhradnících a dorazí i Wentworth Miller z Útěku z vězení. Ten teď nejspíš nemá co dělat, protože nikdo neví, jak to bude s Bioshockem, v němž si měl zahrát hlavní roli. Do kin se čtvrtý díl zombiácké série dostane v srpnu 2010 a pokud se do té doby publikum nepřesytí 3-D filmy, nejspíš nebude ani poslední.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace