Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 38/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Clint Eastwood? Kdo půjde po krku Green Lanternovi? A kdo si brousí zuby na Loba? 

Clint Eastwood si nejspíš oblíbil natáčení s Mattem Damonem tak, že s ním počítá i do dalších rolí. Jejich nový společný projekt se bude jmenovat Hereafter a údajně půjde o nadpřirozený thriller ve stylu Šestého smyslu. V comicsovce Green Lantern se Ryan Reynolds také bude muset porvat s věcmi, na které člověk normálně na Zemi nenarazí. Údajně mu po krku půjdou hned dva záporáci a to milionářský Dr. Hector Hammond a Sinestro, což je prý něco jako Yellow Lantern.

Paul Giamatti má také chuť na padouchy a objeví se v historickém filmu Ironclad, kde ztvární krále Johna, který se se svou armádou snaží dobýt hrad v Rochesteru. Ve filmu se dál objeví James Purefoy, Pete Postlewaite a Bob Hoskins. Scott Glenn ale bude kopat za tu správnou stranu v Sucker Punch Zacka Snydera. Zahraje si mentora a průvodce hlavní hrdinky. 

Fofr má i Jeffrey Dean Morgan. Chlapík, který má solidně našlápnuto ke kariéře akční hvězdy, se objeví v předělávce Rudého úsvitu, kde by si měl zahrát zkušeného válečníka, jenž bude na bojovné středoškoláky tak trochu dohlížet. A nechal se slyšet, že by se nebránil ani roli comicsového likvidátora Loba. Uvidíme, co na to Guy Ritchie. A když už jsme u těch drsňáků, fofr má i Vinnie Jones. Objeví se jako padouch v jednom z dílů seriálového Chucka a údajně ho čeká i vlastní seriál, jenž zatím není pojmenovaný, ale prý by v sobě měl mít něco z Bondovek.

A teď k dámám. To, že Kate Hudson točí další romantický film, asi nikoho nepřekvapí. Ona už nic jiného ani vlastně netočí. V Earthbound si zahraje smrtelně nemocnou ženu, která se zamiluje do svého lékaře, jehož ztvární Gael Garcia Bernal. To Jessica Biel bude mít zajímavější práci, půjde totiž jako armádní generálka (existuje to slovo vůbec?) po krku chlapíkům z A-Teamu. No a Robin Wright Penn si zahraje hlavní roli ve filmu The Conspirator, který točí Robert Redford a půjde v něm o vraždu Abrahama Lincolna. Objevit by se tu měl i James McAvoy. A v dramatu o prodeji viagry, Parkinsonově nemoci a lásce Love and other drugs se v režii Edwarda Zwicka objeví vedle Jakea Gyllenhaala Anne Hathaway, Judy Greer, Oliver Platt nebo Hank Azaria.

No a na závěr pár rychlovek. Podle Tima Pococka, jenž si zahrál mladého Cyclopse v X-Men Origins: Wolverine, by se nová x-menovská kapitola s názvem First Class měla začít natáčet někdy na jaře. A v produkci Simona Westa, jenž se v devadesátých letech chvilku tvářil jako talentovaný režisér a natočil třeba Con Air, vznikne další nechtěný příživník snažící se žít ze slávy legendární Noci oživlých mrtvol. Debutující Zebediah de Soto bude svůj film s názvem Night of the Living Dead: Origins natáčet jako americké anime (bůhví, co to bude) a podíváme se tu na osudy hrdinů, kteří se v roce 1968 setkali v jedné chaloupce obklopené nemrtvými.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace