Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott chce svoje upíry


ikona
Mr. Hlad
ridley scott
Režisér Vetřelce a Gladiátora chystá upíří apokalypsu.  

Ridley Scott má na krku sedmdesát jedna let, ale zdá se, že ze svého pracovního tempa nehodlá jen tak slevit. V době, kdy jeho stejně staří vrstevníci sedí v obřím křesle a vypráví vnoučatům, jak vypadal svět, když byli oni mladí, Scott natáčí jeden film za druhým.

Momentálně má plné ruce práce na novém Robinu Hoodovi, nechal se ukecat k natáčení pátého Vetřelce a čas od času se objeví zvěsti o tom, že bude doopravdy režírovat adaptaci deskové hry Monopoly. Má zkrátka fofr, ale evidentně mu tři projekty nestačí, protože si našel další. A rozhodně zajímavější než Monopoly. The Passage bude adaptací knižního bestselleru, který se zabývá upíří tématikou, ovšem trošku jinak, než jsme zvyklí. Nejsou tu zubatí zabijáci, kteří žijí v noci a dokonce ani vybělení teenageři se zlomeným srdcem.

Tentokrát totiž půjde o jihoamerické netopýry. Po jejích kousnutí se totiž několika smrtelně nemocným pacientům podaří odejít po svých z nemocnice. Americká vláda se logicky rozhodne začít tyhle zvířátka testovat a s pomocí na smrt odsouzených zločinců se rozjede program, který by měl spoustě lidí zachránit život. Bohužel ne všechno půjde tak, jak si vědci představují a brzy se z celé bohulibé operace stane děsivá noční můra. Scénář píše John Logan, jenž se Scottem pracoval už na Gladiátorovi, a legendární režisér bude stoprocentně produkovat s tím, že si zatím nechává otevřená vrátka i pro režii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace