Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku OST: Čarodějnická brnkačka na city

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
S Joem to slyším stejně, podprůměrná a neúrodná ušní pastvina, ale potterovský soundtrack se mi nad očekávání líbí, právě ona kritizovaná unikavá roztěkanost a slušná šíře instrumentálníc kouzel. A oceňuji, jak proplétá silné dramatické, teskně romantické i nespoutaně komediální motivy s až ozbrojující nenuceností a za linii kýče pro mě směřuje jen keltský dudácký žal u pavouka. A talent napsat nejen výrazné melodie, ale i zapamatovatelné subtilní kousky, ten taky neroste na stromě. Oba boltce nahoru. 7.5 8)
142906
S Joem to slyším stejně, podprůměrná a neúrodná ušní pastvina, ale potterovský soundtrack se mi nad očekávání líbí, právě ona kritizovaná unikavá roztěkanost a slušná šíře instrumentálníc kouzel. A oceňuji, jak proplétá silné dramatické, teskně romantické i nespoutaně komediální motivy s až ozbrojující nenuceností a za linii kýče pro mě směřuje jen keltský dudácký žal u pavouka. A talent napsat nejen výrazné melodie, ale i zapamatovatelné subtilní kousky, ten taky neroste na stromě. Oba boltce nahoru. 7.5 *8)*
0 0
reagovat
Verbst
Tak to jsem vážně vůl. Díky :)
142883
Verbst Tak to jsem vážně vůl. Díky :)
0 0
reagovat
A jeste P.S.: Nebyla tu uz recenze OSTcka z Pottera v lete?
142866
A jeste P.S.: Nebyla tu uz recenze OSTcka z Pottera v lete?
0 0
reagovat

Trpiš

By wiki: Of the tracks displayed, two do not appear in the final film; "In Noctem" and "Wizard Wheezes". Two tracks from the previous film were added to the final film; Fireworks and Dumbledore's Army. "In Noctem" was scored and filmed for the death at the end of the film, which did not make the final cut.
142864
By wiki: Of the tracks displayed, two do not appear in the final film; "In Noctem" and "Wizard Wheezes". Two tracks from the previous film were added to the final film; Fireworks and Dumbledore's Army. "In Noctem" was scored and filmed for the death at the end of the film, which did not make the final cut.
Trpiš
0 0
reagovat

Trpiš

Na CD je zezadu napsany *Not in Movie, nebo tak neco...

Jinak Pětka je lepší OST o taaaaaakhle mooooooooc. Ale šestka se po více než 15 posleších začíná taky líbit. Taková neodbytná. Jinak pro mě to je: In Noctem / Wizard Wheezes / Farewell Aragog / Of Love & War / The Weasley Stomp
142862
Na CD je zezadu napsany *Not in Movie, nebo tak neco... Jinak Pětka je lepší OST o taaaaaakhle mooooooooc. Ale šestka se po více než 15 posleších začíná taky líbit. Taková neodbytná. Jinak pro mě to je: In Noctem / Wizard Wheezes / Farewell Aragog / Of Love & War / The Weasley Stomp
Trpiš
0 0
reagovat
Moje blbost :)
142860
Moje blbost :)
0 0
reagovat

Trpiš

Ee, bylo tam jen Fireworks. :)
142858
Ee, bylo tam jen Fireworks. *:)*
Trpiš
0 0
reagovat
Sohaj
Já mám právě takový pocit, že tam snad byly obě, ale ruku bych do ohně za to nedal :)
142857
Sohaj Já mám právě takový pocit, že tam snad byly obě, ale ruku bych do ohně za to nedal :)
0 0
reagovat
Tak já jinak, zatímco k pětce mi přišla hudba jalová, trochu experimentální, u šestky mám pocit, že Hooper přesně ví co chce. Prostě je to řemeslně jistější, dá mi to to, co jsem si přál (Farewell Aragog, Journey to the Cave, Inferi in Firestorm).

Btw, přišlo mi, že hudba se ve filmu "protrhne" ještě při útoku těch zombíků, to jen tak pro uznání Hooperovi. 8)
142856
Tak já jinak, zatímco k pětce mi přišla hudba jalová, trochu experimentální, u šestky mám pocit, že Hooper přesně ví co chce. Prostě je to řemeslně jistější, dá mi to to, co jsem si přál (Farewell Aragog, Journey to the Cave, Inferi in Firestorm). Btw, přišlo mi, že hudba se ve filmu "protrhne" ještě při útoku těch zombíků, to jen tak pro uznání Hooperovi. *8)*
0 0
reagovat
Trpiš: tam zněla skladba Fireworks (převzatá z pětky);)
142855
Trpiš: tam zněla skladba Fireworks (převzatá z pětky)*;)*
0 0
reagovat
Njn... uplne jsem zapomnel, ze se Williams chysta vratit... tak holt ten konec prepisu, az se to bude preukladat. Popel na mou hlavu. :)
142854
Njn... uplne jsem zapomnel, ze se Williams chysta vratit... tak holt ten konec prepisu, az se to bude preukladat. Popel na mou hlavu. :)
0 0
reagovat
Sohaj
Wizard Wheezes zněla při scéně z obchodů bratří Weasleyových.
142853
Sohaj Wizard Wheezes zněla při scéně z obchodů bratří Weasleyových.
0 0
reagovat
imf: jen taková drobnost: Hooper sedmičku skládat nebude. Bohužel:( Ale to už se tady řešilo.

Constantine.ex: jak psal Fluke, můžeš mít výtky k hudbě, ale ne k Yatesovi:)

Jinak soundtrack je to skvělý a mohl bych si ho pouštět pořád dokola. Nezapomenutelných skladeb je tam víc a těžko vybrat tu nej. To pomalé temto mi zde sedí. Hodí se jak k romantickým motivům, tak i k vážným. Škoda jen, že skladby nejsou delší.

P.S.: když je řeč o skladbě Wizard Wheezes: nějak si nevybavuju, že by ve filmu zazněla. Měl s ní někdo větší štěstí?
142849
imf: jen taková drobnost: Hooper sedmičku skládat nebude. Bohužel*:(* Ale to už se tady řešilo. Constantine.ex: jak psal Fluke, můžeš mít výtky k hudbě, ale ne k Yatesovi*:)* Jinak soundtrack je to skvělý a mohl bych si ho pouštět pořád dokola. Nezapomenutelných skladeb je tam víc a těžko vybrat tu nej. To pomalé temto mi zde sedí. Hodí se jak k romantickým motivům, tak i k vážným. Škoda jen, že skladby nejsou delší. P.S.: když je řeč o skladbě Wizard Wheezes: nějak si nevybavuju, že by ve filmu zazněla. Měl s ní někdo větší štěstí?
0 0
reagovat

constantine.ex

Mohl to znovu zkompilovat podle sebe, nezávisle na filmu, jako u pětky, ale tu urážku Yatese nepřejdu:)
Děláš jako by si rozhodnul sám, že v tom filmu se budou dít tyhle rozkouskovaný věci. Mohl jen pracovat s tím, co mu napsal Kloves.
A rozhodně není takový kápo, aby rozhodnul, že to bude jinak, když Kloves stál už za 4 výdělečnými hity, takže má větší podporu studia. Viz. to, že se vrátil zpět.
142836
Mohl to znovu zkompilovat podle sebe, nezávisle na filmu, jako u pětky, ale tu urážku Yatese nepřejdu:) Děláš jako by si rozhodnul sám, že v tom filmu se budou dít tyhle rozkouskovaný věci. Mohl jen pracovat s tím, co mu napsal Kloves. A rozhodně není takový kápo, aby rozhodnul, že to bude jinak, když Kloves stál už za 4 výdělečnými hity, takže má větší podporu studia. Viz. to, že se vrátil zpět.
constantine.ex
0 0
reagovat
S tím hodnocením HP plně souhlasím :+.. tedy spíš :- :D:D

Oproti pětce to šlo pěkně dolů :( (škoda jenom že i s filmem), ale vyčítat Hooperovi rozkouskovanost není asi na místě. Páč on ten film nerozkouskoval. On se jenom musel potupně hudebně trefovat do těch epizodních hrůz od Yatese :D
142829
S tím hodnocením HP plně souhlasím *:+*.. tedy spíš *:-* *:D**:D* Oproti pětce to šlo pěkně dolů *:(* (škoda jenom že i s filmem), ale vyčítat Hooperovi rozkouskovanost není asi na místě. Páč on ten film nerozkouskoval. On se jenom musel potupně hudebně trefovat do těch epizodních hrůz od Yatese *:D*
0 0
reagovat
Takže ctrl-c, dík za info;)
142820
Takže ctrl-c, dík za info*;)*
0 0
reagovat

mihhi

Bude to v blozich. Resili jsme technicky problem se zadavanim a zaroven nas tlacil cas, takze vecer to snad nejak prehodime (ted jsem v praci, odtud to nejde). Bohuzel to asi odnese tech par komentaru. Sorry. :-
142818
Bude to v blozich. Resili jsme technicky problem se zadavanim a zaroven nas tlacil cas, takze vecer to snad nejak prehodime (ted jsem v praci, odtud to nejde). Bohuzel to asi odnese tech par komentaru. Sorry. *:-*
mihhi
0 0
reagovat
Nesouhlas, pro mě vynikající a opět potvrzení pozvednutí série od Hoopera, jasně rozkouzkovanost mi taky vadila, ale po monohanásobném poslechu si to sedlo... (teda ani ne rozkouskovanost na mnoho žánrů, ale hlavně krátkost skladeb...)

P.S. k nepřeslechnutí u mě Snape & Unbreakable Vow - Harry & Hermione - When Ginny Kissed Harry - Slughorn's Confession - The Drink of Despair (!!!).

BTW Proč to najednou není v blozích? Tyhle pravidelné rubriky by chtělo nějak udržovat pohromadě, aby se to snadno našlo?) A tím nemyslím vyhledávací formulář.
142815
Nesouhlas, pro mě vynikající a opět potvrzení pozvednutí série od Hoopera, jasně rozkouzkovanost mi taky vadila, ale po monohanásobném poslechu si to sedlo... (teda ani ne rozkouskovanost na mnoho žánrů, ale hlavně krátkost skladeb...) P.S. k nepřeslechnutí u mě Snape & Unbreakable Vow - Harry & Hermione - When Ginny Kissed Harry - Slughorn's Confession - The Drink of Despair (!!!). BTW Proč to najednou není v blozích? Tyhle pravidelné rubriky by chtělo nějak udržovat pohromadě, aby se to snadno našlo*?)* A tím nemyslím vyhledávací formulář.
0 0
reagovat
Oproti minulému dílu šlo OST opravdu dolů, občas se v tom pěkně ztrácím. Nové motivy jsou skvělé, ale chtělo to udělat jako v minulém případě, kompilace s vlastním pořadím, které nejde přesně podle filmu.
A taky spousta hluchým momentů, které není kam zařadit. Hlavní, ale je, že se to stále přijemně poslouchá:), ale ten obal je hnus:D

P.S. k nepřeslechnutí je i The Weasly Stomp, pěkná kapka nakonec, jejíž živost by si zasloužil celej soundtrack.
142813
Oproti minulému dílu šlo OST opravdu dolů, občas se v tom pěkně ztrácím. Nové motivy jsou skvělé, ale chtělo to udělat jako v minulém případě, kompilace s vlastním pořadím, které nejde přesně podle filmu. A taky spousta hluchým momentů, které není kam zařadit. Hlavní, ale je, že se to stále přijemně poslouchá:), ale ten obal je hnus*:D* P.S. k nepřeslechnutí je i The Weasly Stomp, pěkná kapka nakonec, jejíž živost by si zasloužil celej soundtrack.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se