Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Resident Evil nekončí. Začíná


ikona
Mr. Hlad
paul andersonresident evil
Kolika dalších dílů zombiácké videoherní série se ještě dočkáme? 

Série Resident Evil nikdy nebyla žádný filmový zázrak, jehož DVDčkem byste se chtěli chlubit sousedům. Byla, je a nejspíš i bude to béčková akční sci-fi série zaštítěná slavným jménem a spoléhající na schopnosti solidních režisérů. Solidních v rámci možností pochopitelně.

První díl nikoho neurazil a vydělal, dvojka už pár lidí naštvala, ale peníze přeci jenom tvůrcům přinesla a trojka bylo velmi příjemné překvapení, za které mohl hlavně oldschoolový režisér Russel Mulcahy. To, že se chystá čtvrtý Resident Evil: Afterlife, není žádná novinka. Děj by se měl odehrávat v Japonsku, kam si hlavní hrdinka Alice přijde pro hlavní padouchy. Na místo činu se pochopitelně vrací Milla Jovovich a za kamerou bude sedět její manžel a režisér jedničky Paul W. S. Anderson, kterého máme po Rallye smrti zase docela rádi. Natáčení začíná už za pár týdnů a do kin by se film, který bude mimochodem 3-D, měl dostat koncem příštího srpna. A už jsou plány na další díl. Podle všeho ale nepůjde o klasickou pětku.

Film, který se skrývá pod pracovním názvem Resident Evil Begins by měl být jakýmsi rebootem, případně prequelem. Děj se bude točit okolo speciální vojenská jednotky, která se musí v tajných laboratořích postavit superpočítači, jenž začal zlobit, a především hromadě nemrtvých vědců. Ano, zní to, jako kdyby někdo vytáhl scénář prvního dílu a napsal na něj nový název. Proč nepokračovat v sérii klasicky a začínat znovu? Resident Evil je poměrně úspěšná filmová značka a tenhle krok je opravdu velmi podivný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace