Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kovbojové, vetřelci a Iron Man


ikona
Mr. Hlad
 

Ještě před pár lety byl Jon Favreau sympatický herec, který kryl záda slavnějším kolegům a čas od času si odskočil za kameru a něco si odrežíroval. To, že dostal za úkol natočit Iron Mana, bylo pro mnoho lidí docela velké překvapení, ale Favreau uspěl a dnes mu leží Hollywood u nohou.

A může si vybírat. Iron Man 2 se do kin dostane příští léto a očekává se od něj opět solidní comicsová zábava a vysoké výdělky. Navíc by měl připravit prostor pro další adaptace Marvelu a nachystat diváky na to, že za pár let se objeví ultimátní týmovka The Avengers. U té Favreauovo jméno také figurovalo, teď to ale vypadá, že si vybral jiný projekt a protože se nemůže rozkrájet, je dost možné, že The Avengers nakonec natočí někdo úplně jiný. Litovat ale nemusíme, protože tvůrce filmového Iron Mana sáhnul po docela zajímavé látce. Usadí se totiž na režisérskou sesli Cowboys and Aliens. Opět sice půjde o adaptaci comicsu, ale děj se tentokrát odehrává v polovině devatenáctého století a zabývá se myšlenkou, co by se stalo, kdyby na klasický divoký západ plný indiánů, kovbojů a levné whisky přiletěli agresivní mimozemšťané.

Výsledek může být hodně velká divočina a konzervativní filmoví diváci nejspíš budou kroutit hlavou, ale Favreau akci umí a v případě Cowboys and Aliens bude mít opět před kamerou Roberta Downey Jr., který sympaťáky zvládá levou zadní a publikum si umí získat bez problémů. Kovbojové a vetřelci by se do kin mohli podívat v létě 2011.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace