Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantastická čtyřka to zkusí znovu


ikona
Mr. Hlad
comicsfantastic four
 

Je to docela nefér trend. Když se Hollywoodu něco nepovede, ne že by sklonil hlavu, omluvil se naštvaným fanouškům a snažil se dělat všechno proto, aby se na průšvih zapomnělo. Když se dnes něco nevydaří, ale pořád to má potenciál vydělat, jednoduše se začne znovu. Jinak.

To je i případ comicsové Fantastické čtyřky. Dva díly akčního sci-fi v rodinném balení režíroval Tim Story, o němž všichni dávno před tím, než zasedl za kameru téhle comicsové klasiky, věděli, že je lempl srovnatelný s Markem Stevenem Johnsonem. A dvakrát nám to potvrdil. Fantastická čtyřka nebyla dobrá série a proslavila se mimo jiné tím, že její záporák byl k smíchu, Jessica Alba tu potvrdila, že neumí hrát, Ioan Gruffud dokázal, že postrádá charisma a že Chris Evans je sice cool, ale tohle dohromady sám neutáhne. Tržby druhého dílu nesplnily očekávání, ale tvůrcům nejspíš bylo líto tuhle potenciálně hitovou sérii zazdít, a tak teď přišli s tím, co už chvilku neoficiálně viselo ve vzduchu. Fantastickou čtyřku čeká nový začátek.

Scénář napíše Michael Greene, jenž má za sebou televizní Hrdiny a pracuje na chystané comicsovce Green Lantern a produkovat bude Akiva Goldsman, jenž dal světu Constantinea, Hancocka a teď pracuje na filmech Jonah Hex a The Losers. Kdo nahradí původní obsazení nebo jestli z něj někdo zůstane, se zatím neví, ale před nějakým časem projevil o roli padoucha Doktora Dooma zájem Vin Diesel. Oproti srandovnímu Julianu McMahonovi by byl krokem k lepšímu filmu snad i Josef Dvořák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace