Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér pro Xandera Cage


ikona
Mr. Hlad
vin diesel
 

S kariérou Vina Diesela je to složité. Jednou natočí pecku, potom propadák, pak zase vydělá a hned na to se nechá uvrtat do dalšího komerčního průšvihu. Ten chlap je sympaťák, v rámci akčního žánru i docela dobrý herec a když chce, dokáže člověku dát dost důvodů k tomu, aby ho začal považovat za dalšího Arnolda.

Momentálně je Dieselova kariéra opět na vrcholu. Rychlí a zběsilí byl překvapivý hit, který ho opět vystřelil mezi hvězdy, ale tentokrát je mu nejspíš jasné, že si musí dát docela velký pozor, aby zase nezapadl, takže hrdinské řeči o tom, že další Riddick bude pecka, se zatím neobjevují v takovém množství, jak jsme se báli. Diesel se musí něčím pojistit a to něco je návrat k akční sérii xXx. První díl byl poměrně fajn, ale když ve dvojce přišli ke kormidlu digitální šílenec Lee Tamahori a nejdrsnější černoch na světě Ice Cube, byl konec. Trojka však vrací zpátky Diesela, který by údajně měl hledat ukradené jaderné zbraně a vydávat se za teroristu, který si stylově říká „The End.“

Za kamerou nebude ani Tamahori, ale překvapivě ani Rob Cohen, což je možná dobře, protože třetí Mumie rozhodně nebyl film, kvůli kterému by se člověk začal na Cohenovy novinky těšit. Režie se ujme bývalý kameraman Ericson Core. Ten už natočil poměrně solidní sportovní drama s Markem Wahlbergem Nepřemožitelný, na němž byly nejzajímavější fotbalově-akční scény, takže když tentokrát bude moci vyměnit šišatou mičudu za samopal, mohlo by to být zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace