Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový rejža pro Bioshock?


ikona
Mr. Hlad
bioshock
 

Adaptace počítačových her stále ještě svým tvůrcům nevydělávají tolik peněz, kolik by si přáli. Jestli je to kvůli tomu, že s předlohou zachází neohleduplně, nerespektují přání fanoušků, najímají si za kameru dřeva nebo mají jen smůlu, nechme teď stranou. V blízké budoucnosti ale počítačové hry dostanou šanci, na kterou nejspíš čekají.

Příští rok se do kin dostane Prince z Persie, do něhož Jerry Bruckheimer naládoval poměrně hodně milionů, a další vysokorozpočtovou adaptací měl být Bioshock. U něj se však objevily problémy. Režie se měl ujmout tvůrce Pirátů z Karibiku Gore Verbinski, ale účetní u Universalu si jednoho dne spočítali, že jeho verze by měla stát sto šedesát milionů dolarů. A to je o dost víc, než byli ochotni dát. Začalo se tedy škrtat a šetřit a Verbinski zjistil, že najednou nemá čas na režii, protože se mu kryje s animákem Rango. Místo toho tedy bude jen produkovat a jeho místo na režijní sesli by měl zaujmout někdo jiný.

A tím někým by mohl být Juan Carlos Fresnadillo. Tvůrce 28 týdnů poté dostal nabídku a teď se nejspíš rozmýšlí, zda vyrazit či nevyrazit do podvodního světa. Fresnadillo je hodně šikovný režisér a jeho styl dal v 28 týdnů poté často zapomenout na fakt, že film je opravdu hodně hloupý. S více než stomilionovým rozpočtem by mohl předvést hodně zajímavé věci, pokud by mu za zády neseděl někdo, kdo by mu do všeho kecal. Fresnadillo by zkrátka byl hodně zajímavá volba. Jestli nás podobné čachry čekají i u obsazování hlavní role – kde se naposledy mluvilo o Wentworthu Millerovi z Útěku z vězení – zatím nikdo neví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace