Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Gotická Karkulka

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Karkulka bude mít kolem pasu samopaly a v košíčku, na dně, takovou tu vychytávku, co měl na dně futrálu od kytáry Desperado. Když dojde na vlka, Catherine si vzpomene na to, jak nedávno viděla ten trailer k druhýmu ,,Stmívání" a rozhodne se tvůrcům ukázat, jak má správně vypadat vlkodlak. Co vlkodlak, řídíme se heslem ,,jeden vlkodlak nestačí", takže vlkodlaci jsou všude kolem. Řežba, pane jo ... sice mě nenapadá jakou by to mělo spojitost, ale pokud by tam měl být myslivec, tak ve filmu musí být scéna, kdy má přimontovaný rotační kulomet k posedu a vybíjí ty vlkodlaky odtamtud.

No a závěr ... závěr se nese v podobě zabarikádování se v chaloupce, kde bydlí Karkulčina babička. Myslivec a Karkulka se snaží odrážet nájezdy vlkodlaků zvenčí a přitom to největší zlo mají celou dobu přímo za zády. Jj, taky jste četli pohádku, takže možná už víte, že babička dávno není babičkou. Následuje povstání finální monstra, finální krvává lázeń a ... epické rozříznutí bossova břichu, z něhož se spolu s vnitřnostmi vykutálí i živá babička, budiž tomuto bijáku závěrem. Pust´te titulky, pust´te Motörhead a je konec.

Ne, Blacku, ne ... jestli si můžeš bejt něčím fakt jistej, tak je to tím, že takhle tahle Karkulka asi vypadat nebude :).
140751
Karkulka bude mít kolem pasu samopaly a v košíčku, na dně, takovou tu vychytávku, co měl na dně futrálu od kytáry Desperado. Když dojde na vlka, Catherine si vzpomene na to, jak nedávno viděla ten trailer k druhýmu ,,Stmívání" a rozhodne se tvůrcům ukázat, jak má správně vypadat vlkodlak. Co vlkodlak, řídíme se heslem ,,jeden vlkodlak nestačí", takže vlkodlaci jsou všude kolem. Řežba, pane jo ... sice mě nenapadá jakou by to mělo spojitost, ale pokud by tam měl být myslivec, tak ve filmu musí být scéna, kdy má přimontovaný rotační kulomet k posedu a vybíjí ty vlkodlaky odtamtud. No a závěr ... závěr se nese v podobě zabarikádování se v chaloupce, kde bydlí Karkulčina babička. Myslivec a Karkulka se snaží odrážet nájezdy vlkodlaků zvenčí a přitom to největší zlo mají celou dobu přímo za zády. Jj, taky jste četli pohádku, takže možná už víte, že babička dávno není babičkou. Následuje povstání finální monstra, finální krvává lázeń a ... epické rozříznutí bossova břichu, z něhož se spolu s vnitřnostmi vykutálí i živá babička, budiž tomuto bijáku závěrem. Pust´te titulky, pust´te Motörhead a je konec. Ne, Blacku, ne ... jestli si můžeš bejt něčím fakt jistej, tak je to tím, že takhle tahle Karkulka asi vypadat nebude *:)*.
0 0
reagovat

The Path

Tak nejlepší alternativní zpracování RedCap co jsem kdy viděl je ve hře The Path. Doporučuju.
140709
Tak nejlepší alternativní zpracování RedCap co jsem kdy viděl je ve hře The Path. Doporučuju.
The Path
0 0
reagovat
sice to nejspíš bude srágora, ale ten obrázek je hoooodně cheesy
140650
sice to nejspíš bude srágora, ale ten obrázek je hoooodně cheesy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se