Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další pecka od Cormaca


ikona
Mr. Hlad
cormac mccarthy
 

To, že hranice mezi filmem pro kina a projektem pro televizi v jistých směrech padla, už všichni dávno víme. Televizní sci-fi vypadají někdy skoro stejně kvalitně jako filmové spektákly, herecké hvězdy se nestydí za to, když hostují na malé obrazovce a Jerry Bruckheimer krom Skály a Pirátů z Karibiku občas udělá i nějaký ten seriál.

Televize se zkrátka za posledních několik let dostala hodně daleko a není divu, že se stanice předhánějí v tom, kdo sežene větší hvězdu a více peněz na film, který poběží v pátek ve 20:00. Sitcomy, které se odehrávají ve třech místnostech, jsou minulostí a většina nových seriálů by nevypadala vůbec špatně ani v přítmí kina. Platí to především o věcech, které mají nálepku HBO. A tahle stanice si teď hodlá rozšířit své portfolio o další pecku. Ta by se měla jmenovat The Sunset Limited a půjde o adaptaci divadelní hry Cormaca McCarthyho. Ten si napíše i scénář a jelikož Tahle země není pro starý získala pár Oscarů a The Road také nevypadá špatně, máme se nejspíš na co těšit.

Děj se zaměří na dvojici mužů, z nichž jeden zabrání druhému v sebevraždě a společně začnou řešit, o čem vlastně ten život je a proč by měl člověk chtít být jeho součástí. V hlavních rolích se objeví Samuel L. Jackson a Tommy Lee Jones, jenž bude i režírovat. A to mu jde také dobře, což dokázal jeho čtyři roky starý filmový debut Tři pohřby. Člověka až napadá, že trojice McCarthy, Jones a Jackson je pro televizi škoda.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace