Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 34/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Tak jak s tím Bradem Pittem? Nejdříve to vypadalo, že se objeví v malé roli nemesis Sherlocka Holmese profesora Moriartyho, potom bylo všechno popřeno a Guy Ritchie teď řekl, že Moriartyho můžeme v jeho novince „nějak“ čekat, ale o Pittovi nepadlo ani slovo. Takže vlastně nikdo nic neví. Jasno má alespoň John Hamm, jenž doplní zatím prakticky jen dívčí obsazení novinky Zacka Snydera Sucker Punch.

Konkrétní jména už můžeme najít i u remaku hororu Mother`s Day. V něm o život s velkou pravděpodobností přijde někdo z pětice Jaime King, Alexa Vega, Briana Evigan, Matthew O`Leary a Shawn Ashmore. James McAvoy možná taky chystá setkání se zubatou, tentokrát však bude mít podobu rakoviny. McAvoy se totiž objeví vedle Setha Rogena v I`m With Cancer. I když má jít o komedii, nejspíš v tomhle případě dojde i na vážnější věci. Diora Baird se zase nejspíš setká se severským bohem Thorem.

Lionsgate teď řeší úplně jiné problémy a nejspíš by chtěli Oscara, proto chystají životopis. Na plátna kin by se měl podívat Jimi Hendrix, scénář má napsat Max Bornstein. Joel Rubin na muziku kašle, ale bude remakovat. Jeho úkolem je napsat scénář k americké verzi japonského filmu Rainbow Bridge, v němž se úředník musí vydat do vesnice, v níž se objevilo dítě, které bezestopy před šedesáti lety zmizelo. A nezstárlo ani o den. Martin Hynes zase bude pracovat na pohádce The Magician`s Elephant, v níž je malému sirotkovi předpovězeno, že slon ho zavede k jeho ztracené sestře.

Klasik Mike Nicholls bude režírovat thriller Deep Water, což bude adaptace knihy Patricie Higsmith. Ta dala světu už Talentovaného pana Ripleyho, takže můžeme očekávat, že příběh manželského páru a tajemně umírajících milenců, bude stát za to. Co si máme myslet o tom, že čerstvý romanťák Time Traveler`s Wife se dočká televizního seriálu, bohužel nevíme. Stejně tak netušíme, jestli se máme těšit na novou verzi sci-fi Outland, v níž si to hrdinný maršál rozdá se zkorumpovanými padouchy v hornické kolonii na jednom z měsíců Jupiteru. V původním filmu, jenž byl remakem westernu V pravé poledne, si zahrál Sean Connery. Režie se tentokrát ujme Michael Davis, jehož Sejmi je všechny bylo docela velké zklamání.

No a na závěr pád divných informací. Svého filmu se dočká i frajerský auťák z Návratů do budoucnosti DeLorean. I když to zní divně, rozhodně to stojí za pozornost víc než plánované pokračování debilní komedie bratří Wayansových Někdo to rád blond. Existenci naší reality ale nejvíc ohrožuje fakt, že se chystá setkání všech fanynek série Stmívání. Dostaňte na jedno místo deset tisíc čtrnáctiletých holek a pusťte před ně Roberta Pattinsona a jekot všech milovnic zamilovaných upírů roztrhne zemské jádro na kusy. Takže bacha!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace