Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avatar: Teaser

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

okkac

ehm... rasisto!
140608
ehm... rasisto!
okkac
0 0
reagovat
Kdo neviděl 3-D ukázku, tak jeho názor na kvalitu triků jsou podřadné a mimo.
140607
Kdo neviděl 3-D ukázku, tak jeho názor na kvalitu triků jsou podřadné a mimo.
0 0
reagovat

Sp!der-bite+Cain.cz

Z tohohle počítač přímo křičí, animace není ošklivá, ale je šíleně nehmotná, nevidim za ní skutečný předměty. Nemluvím o animaci obličeje nebo tak, na to je toho vidět příliš málo. Ale rozhodně v Beowulfovi objekty či tvorové působili hmotně (většinou). To teda jak nemám rád Baye, tak jeho transformeři proti bojovejm strojům tady působili přesvědčivěji
140693
Z tohohle počítač přímo křičí, animace není ošklivá, ale je šíleně nehmotná, nevidim za ní skutečný předměty. Nemluvím o animaci obličeje nebo tak, na to je toho vidět příliš málo. Ale rozhodně v Beowulfovi objekty či tvorové působili hmotně (většinou). To teda jak nemám rád Baye, tak jeho transformeři proti bojovejm strojům tady působili přesvědčivěji
Sp!der-bite+Cain.cz
0 0
reagovat

Vasek

Naopak, já nepatřím mezi ty zhypeované, na mě zapůsobil teaser až jako takový svými kvalitami, takže rozhodně nemusím vychladnou a Beowulfa mám hodně rád, takže vím s čím porovnávám... ;)
140691
Naopak, já nepatřím mezi ty zhypeované, na mě zapůsobil teaser až jako takový svými kvalitami, takže rozhodně nemusím vychladnou a Beowulfa mám hodně rád, takže vím s čím porovnávám... *;)*
Vasek
0 0
reagovat

Vasek

...Beowulf vypadal líp... ani za boha
140690
...Beowulf vypadal líp... ani za boha
Vasek
0 0
reagovat

Sp!der-bite

A trvám na tom. Koneckonců, zrak mám dobrej, to víš, střelba cvičí oko. 8) Především, většinou to co je vidět nepůsobí jako hmotný předmět, což je pro dobrý dojem hlavní. Spíš trochu vychladni z nadšení a zkus si to porovnat. Jinak nemluvim o kvalitě filmu jako takovýho, k tomu jsou potřeba jiný věci.
140689
A trvám na tom. Koneckonců, zrak mám dobrej, to víš, střelba cvičí oko. *8)* Především, většinou to co je vidět nepůsobí jako hmotný předmět, což je pro dobrý dojem hlavní. Spíš trochu vychladni z nadšení a zkus si to porovnat. Jinak nemluvim o kvalitě filmu jako takovýho, k tomu jsou potřeba jiný věci.
Sp!der-bite
0 0
reagovat

Vasek

Beowulf a líp? Hned v pondělí do optiky mazej :)):D
140687
Beowulf a líp? Hned v pondělí do optiky mazej *:))**:D*
Vasek
0 0
reagovat
Teaser opravdu vypadá jako videohra, nerad bych soudil, dokud nevidim hotovej film, ale Beowulf vypadal líp. Ne že by mi teda až tak záleželo právě na tomhle.
140683
Teaser opravdu vypadá jako videohra, nerad bych soudil, dokud nevidim hotovej film, ale Beowulf vypadal líp. Ne že by mi teda až tak záleželo právě na tomhle.
0 0
reagovat
Duro>Na Kruana som zabudol ale to bude asi tymi screenmi ktore pripominaju viac Albion ;)
140677
[b]Duro>[/b]Na Kruana som zabudol ale to bude asi tymi screenmi ktore pripominaju viac Albion ;)
0 0
reagovat

Kordus

Nuz ano, a ten typ pribehu je sci fi klise ako hrom... vid Star Trek Insurrection z roku 98 ;)
140660
Nuz ano, a ten typ pribehu je sci fi klise ako hrom... vid Star Trek Insurrection z roku 98 *;)*
Kordus
0 0
reagovat

duro

Neznas Albion, jo? :) To je takova hra, v niz na planete havaruje hlavni hrdina, ktery je tusim technik z kosmicke lodi tezebni spolecnosti a zacne se pratelit s mistnimi bytostmi (ktere vypadaji jako ti modrasci z Avatara, az na tu barvu) a zdrhat před místní faunou (která rovněž tak nějak vypadá jako ta z Avatara). A zjistuje, ze ta tezebni spolecnost se je pokusi vsechny vyhladit, aby si z planety mohla vykutat, co chce. A on se samozrejme spoji s bytostmi a zacne bojovat proti svemu druhu.
Vyborna zalezitost, z '98.
140659
Neznas Albion, jo? :) To je takova hra, v niz na planete havaruje hlavni hrdina, ktery je tusim technik z kosmicke lodi tezebni spolecnosti a zacne se pratelit s mistnimi bytostmi (ktere vypadaji jako ti modrasci z Avatara, az na tu barvu) a zdrhat před místní faunou (která rovněž tak nějak vypadá jako ta z Avatara). A zjistuje, ze ta tezebni spolecnost se je pokusi vsechny vyhladit, aby si z planety mohla vykutat, co chce. A on se samozrejme spoji s bytostmi a zacne bojovat proti svemu druhu. Vyborna zalezitost, z '98.
duro
0 0
reagovat
Páni, "technologicke ludstvo pride na netechnologicku planetu plnu divnych potvor" je predsa jeden z najstarších sci-fi námetov, viď napr. Kruanove dobrodružstvá v ABC. Takže to tu bolo dávno pred tým Albionom, nech už je to čokoľvek... 8)
140655
Páni, "technologicke ludstvo pride na netechnologicku planetu plnu divnych potvor" je predsa jeden z najstarších sci-fi námetov, viď napr. Kruanove dobrodružstvá v ABC. Takže to tu bolo dávno pred tým Albionom, nech už je to čokoľvek... *8)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Skoro bych tomu i veril :). Proste kdyz se podivam na vysi udavanych rozpoctu u mnoha jinych projektu (a z tu par tech, co lizaly 250-300 mega uz par bylo), tak at si kdo chce co chce rika, tohle je preci jen trochu jina liga. Tak si clovek rika, kam ty prachy sakra zahucely (a to treba u Supermana neslo urcite o honorare "hvezdam" - tam byl nejdrazsi asi Spacey). Samozrejme jedna cast je ta, ze se vyviji technologie, jsou nove zpusoby jak delat veci lepe a rychleji pri srovnatelnem ci lepsim vzhledu. Ale stejne mi to proste neda. Bud nerikaji celou castku nebo je tam nejaka forma ulev (diky moznost si vyzkouset/pripravit nove postupy pro dalsi projekty "nanecisto", jmeno rezisera v portfoliu, zabery z filmu v promo reelu, kdo-vi-co-dalsiho). Proste tahle kvalita musi stat nejake cloveko/strojo-hodiny a nebude jich malo… ;)
Nebo se konecne naucili nejak rozumne setrit? I takove priklady se najdou (District a jine). Ale co to nema cenu resit, hlavne at je to i dobry film a ne jen technicke pozlatko. O to v tuhle chvili jde nejvic.
140654
Skoro bych tomu i veril *:)*. Proste kdyz se podivam na vysi udavanych rozpoctu u mnoha jinych projektu (a z tu par tech, co lizaly 250-300 mega uz par bylo), tak at si kdo chce co chce rika, tohle je preci jen trochu jina liga. Tak si clovek rika, kam ty prachy sakra zahucely (a to treba u Supermana neslo urcite o honorare "hvezdam" - tam byl nejdrazsi asi Spacey). Samozrejme jedna cast je ta, ze se vyviji technologie, jsou nove zpusoby jak delat veci lepe a rychleji pri srovnatelnem ci lepsim vzhledu. Ale stejne mi to proste neda. Bud nerikaji celou castku nebo je tam nejaka forma ulev (diky moznost si vyzkouset/pripravit nove postupy pro dalsi projekty "nanecisto", jmeno rezisera v portfoliu, zabery z filmu v promo reelu, kdo-vi-co-dalsiho). Proste tahle kvalita musi stat nejake cloveko/strojo-hodiny a nebude jich malo… *;)* Nebo se konecne naucili nejak rozumne setrit? I takove priklady se najdou (District a jine). Ale co to nema cenu resit, hlavne at je to i dobry film a ne jen technicke pozlatko. O to v tuhle chvili jde nejvic.
TedGeorge
0 0
reagovat

Keddie

Jenom k těm "dumpingovejm" cenám... Jedna z nějvětších současných hollywoodských osobností, režisér Fanboys Kyle Newman tvrdí, že ví :D , že to má rozpočet 500 mega. Ber, anebo nech ?)
140649
Jenom k těm "dumpingovejm" cenám... Jedna z nějvětších současných hollywoodských osobností, režisér Fanboys Kyle Newman tvrdí, že ví *:D* , že to má rozpočet 500 mega. Ber, anebo nech *?)*
Keddie
0 0
reagovat
Hmm, tak ac jsem si myslel o velkohubych prohlasenich o trikach cokoliv a byl jsem k nim velmi skepticky, tak i pres to jsem byl prijemne prekvapen (coz je vcelku dobre znameni). Dokonale to neni (to bude jeste hodne dlouho trvat), ale opravdu je to o znatelny kus dale (i kdyz rekneme si to uprimne - aby taky kurna nebylo za ty prachy a nejspis i lehce dumpingove ceny). Rozhodne to je zatim nejdale z toho co jsem videl. Tak ted uz jen aby to byl i dobry film… :)

Jinak ano, diky tomuhle verim, ze kdyz WoW zdvoj-trojnasobi rozpocet, podari se jim domluvit mirne dumpingove ceny jako ma Cameron (nerikejte mi, ze triky v teto kvalite opravdu dnes stoji tak malo) a ujmou se toho stejni lide, tak by to mohlo opravdu byt skoro na urovni CGI filmecku od Blizzardu (a skoro bych tipoval, ze az tohle Blizzove uvidi budou studio k necemu takovemu tlacit - dyt ty modry potvory jsou skoro jako krizenci night elfu a draenei ;))
140648
Hmm, tak ac jsem si myslel o velkohubych prohlasenich o trikach cokoliv a byl jsem k nim velmi skepticky, tak i pres to jsem byl prijemne prekvapen (coz je vcelku dobre znameni). Dokonale to neni (to bude jeste hodne dlouho trvat), ale opravdu je to o znatelny kus dale (i kdyz rekneme si to uprimne - aby taky kurna nebylo za ty prachy a nejspis i lehce dumpingove ceny). Rozhodne to je zatim nejdale z toho co jsem videl. Tak ted uz jen aby to byl i dobry film… *:)* Jinak ano, diky tomuhle verim, ze kdyz WoW zdvoj-trojnasobi rozpocet, podari se jim domluvit mirne dumpingove ceny jako ma Cameron (nerikejte mi, ze triky v teto kvalite opravdu dnes stoji tak malo) a ujmou se toho stejni lide, tak by to mohlo opravdu byt skoro na urovni CGI filmecku od Blizzardu (a skoro bych tipoval, ze az tohle Blizzove uvidi budou studio k necemu takovemu tlacit - dyt ty modry potvory jsou skoro jako krizenci night elfu a draenei *;)*)
0 0
reagovat
Malignus> Albion ma tiez napadol ako prvy este aj ked nebolo vidiet Na'vi ale vedelo sa, ze technologicke ludstvo pride na netechnologicku planetu plnu divnych potvor :)
140646
[b]Malignus>[/b] Albion ma tiez napadol ako prvy este aj ked nebolo vidiet Na'vi ale vedelo sa, ze technologicke ludstvo pride na netechnologicku planetu plnu divnych potvor :)
0 0
reagovat
Trailer celkem pěkný. Na malým monitoru to opravdu vypadá jak intro ke hře. Neustále mě napadalo slovo Blizzard - kombinace Warcraftu a Starcraftu.
Trailer za 4*. Na velkým plátně to ale bude určitě něco jiného.
Doufám v IMAX :D
140638
Trailer celkem pěkný. Na malým monitoru to opravdu vypadá jak intro ke hře. Neustále mě napadalo slovo Blizzard - kombinace Warcraftu a Starcraftu. Trailer za 4*. Na velkým plátně to ale bude určitě něco jiného. Doufám v IMAX *:D*
0 0
reagovat

C.I.S.I

Moje komenty si smozřejmě projdi páč jou vysoce inteligentní, informačně přínosné a překonávají svou dobu :+
140637
Moje komenty si smozřejmě projdi páč jou vysoce inteligentní, informačně přínosné a překonávají svou dobu *:+*
C.I.S.I
0 0
reagovat

C.I.S.I.

To číst ani nepotřebuješ, většinou to jsou blbosti, které se pořád opakují. Jinak se asi tady na MZ trhl rekord v počtu komentů na jeden trailer/teaser, a to za necelé dva dny.
140635
To číst ani nepotřebuješ, většinou to jsou blbosti, které se pořád opakují. Jinak se asi tady na MZ trhl rekord v počtu komentů na jeden trailer/teaser, a to za necelé dva dny.
C.I.S.I.
0 0
reagovat
A muze mi prosime nekdo vysvetlit, kdo tady ma ted tech 273 komentaru cist? :) Clovek odjede na dva dny pryc a ted tu objevi tohle :)
140631
A muze mi prosime nekdo vysvetlit, kdo tady ma ted tech 273 komentaru cist? *:)* Clovek odjede na dva dny pryc a ted tu objevi tohle :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se