Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hříšný remake se blíží


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Které filmy jsou pro současné hollywoodské producenty nejzajímavější? Remaky klasických hororů? Jsou levné, vydělají, ale existuje lepší volba. Adaptace comicsů? Když se film povede, může vydělat hodně peněz a nastartovat sérii, která bude sypat peníze každé dva roky, ale je to velký risk. Zlatý důl a prakticky záruka úspěchu jsou taneční filmy. A pokud možno ještě remaky.

Do tanečního filmu nejsou potřeba slavní herci. Nejsou potřeba dokonce ani dobří herci, stačí, když jsou mladí, pohlední a umí se alespoň malinko hýbat do rytmu. Za kameru se posadí nějaký debutant, jenž točil klipy pro hvězdy současné pop music a umí nasnímat mizernou herečku tak, že jí dešťová voda dopadá přímo do výstřihu, a kina budou – alespoň první víkend – praskat ve švech. Tanečním filmům neutečeme a předělávkám muzikálových a hudebních klasik se můžeme sice vysmívat, ale na jejich úspěch v kinech to vliv mít nebude. U Lionsgate si teď navíc řekli, že když už mají natočit taneční film, ať je to něco, na co se jen tak nezapomene. A sáhli po klasice největší. Ano, je to tak. Konečně došlo i na Hříšný tanec.

Patrick Swayze si v něm nejspíš nezatančí a asi nás čekají nějaké neznámé tváře, ale na obsazování je ještě brzo. Teď se bude psát scénář a ten má na starost Julia Dahl. Ta zatím dala světu jen hodně průměrnou komedii Holky z lepší společnosti s Dakotou Fanning a Brittany Murphy. U Lionsgate nejspíš doufají, že remake bude mít větší úspěch než druhý díl Hříšnýho tance, který v roce 2004 vydělal pouhých 27 milionů dolarů. Jednička si totiž z kin odnesla asi osmkrát tolik.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace