Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Studená válka podle Tarantina


ikona
Mr. Hlad
quentin tarantino
 

Quentin Tarantino už se připravuje, až jeho Hanebný pancharti napochodují do americké distribuce, a už začíná oznamovat své budoucí projekty. O režisérovi je sice známo, že toho hodně nakecá a často má o svých plánovaných filmech velmi naivní představy (Schwarzenegger, Stallone, Sandler a Murphy v panchartech), ale třeba mu to teď vyjde podle jeho představ.

Jeho dalším projektem by totiž mohla být adaptace knižní série spisovatele Lena Deightona. Konkrétně by se mělo jednat o knihy Berlin Game, Mexico Set a London Match. Příběhy se odehrávají během studené války a jejich hlavním hrdinou je špion Bernard Samson, jenž pracuje pro britskou tajnou službu a mimo jiné má i problémy se svou manželkou, jejíž loajalita není úplně zřejmá. Deighton už se dokonce jednou na filmové plátno podíval. Je totiž tvůrcem agenta Harryho Palmera, jenž měl v hned v pěti filmech tvář Michaela Cainea a i když nešlo zrovna o Bondovky, úplně realistické špionážní thrillery to nebyly.

Tarantino už se, jak je jeho zvykem, rozkecal i o obsazení. Rozhodně by do svého filmu rád dostal Simona Pegga, s nímž plánoval už Hanebné pancharty, ale rád by si přivedl i nováčky a rozhodně nemá malé ambice. Krom Pegga má totiž zájem i o Kate Winslet, Michaela Cainea a nebo Anthonyho Hopkinse. Úspěch či neúspěch panchertů naznačí, jestli má vůbec smysl o takovémhle obsazení přemýšlet a jestli stále ještě je Tarantinovo jméno pro herecké hvězdy zajímavé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace