Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer míří ke hvězdám


ikona
Mr. Hlad
bryan singer
 

Je to sotva pár dní, co jsme psali novinku o tom, že Bryan Singer chystá zatím nepojmenovanou televizní minisérii o konci světa, jenž by měl přijít v roce 2012. Ačkoliv televize dnes dokáže často konkurovat i velkým filmovým projektům, Singer si nejspíš nechal všechno projít hlavou a uznal, že malá obrazovka je pro něj nedostačující.

A najít projekt, který by Singer rád natočil pro kina, netrvalo dlouho. Ono když má člověk ve svém portfoliu jednu z nejlepších detektivek všech dob Obvyklí podezřelí a na hollywoodských večírcích může machrovat s tím, že vlastně nastartoval smršť comicsových adaptací, nejspíš nemá nouze o scénáře a zajímavé zakázky. Teď se zdá, že Singer by mohl usednout na režijní sesli u filmové adaptace kultovního sci-fi seriálu Battlestar Galactica. Ten by ale podle všeho neměl navazovat na vynikající a nedávno ukončený seriál, ale na původní science fiction z konce sedmdesátých let.

Singer se pokoušel o něco podobného už v minulosti. Před lety měl totiž rozpracovaný seriál, jenž ale Sci-fi Channell odmítl a nenatočil se ani pilotní díl. Každopádně to ale znamená, že režisér je fanouškem původní předlohy a nejspíš ví, jak by to celé mělo na filmovém plátně vypadat. O tom, že za kamerou to umí v jakémkoliv žánru, nemusí Singer nikoho přesvědčovat a i když si čistokrevnou sci-fi ještě nevyzkoušel, rozhodně by bylo jeho jméno dobrým důvodem proč se na Galacticu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace